Winactie boek Maak het lekker zelf (verlopen)

De eerste maandag van het nieuwe jaar. Het regent en het sneeuwt zelfs op sommige plaatsen. Niet per se de vrolijkste dag van het jaar, zou ik zeggen. Laten we daar verandering in brengen!

Daarom geef ik 3 exemplaren van mijn e-book Maak het lekker zelf weg. Eén hier, één op Instagram en één op Facebook. En je mag gerust overal meedoen.

maakhetlekkerzelf_allihoppa_2

Maak het lekker zelf

In Maak het lekker zelf leer je verschillende manieren om de babykamer op te vrolijken én om mooie dingen voor je baby zelf te maken. Maak een patchwork speelkleed, knap tweedehands meubels op en naai een legging voor je kind. Alles in makkelijke stap-voor-stap beschrijvingen. Het kan eigenlijk niet mis gaan.

Ook deel ik mijn favoriete webshops met je en vrolijk ik je op met columns waarin ik vertel dat het bij mij ook niet altijd zo loopt zoals ik wil.

Kortom, een kleurrijk, vrolijk boek met 71 pagina’s vol zelfmaakprojecten, persoonlijke verhalen en tips.

maakhetlekkerzelf_allihoppa_1

Meedoen?

Laat hier gewoon even in de reacties weten wat jij graag uit het boek zou willen maken. Je kunt meedoen tot 15 januari. Dan maak ik de winnaars bekend.

maakhetlekkerzelf_allihoppa_3

maakhetlekkerzelf_allihoppa_5

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

8 Reacties op “Winactie boek Maak het lekker zelf (verlopen)”

 1. lisanne says:

  ik doe graag mee! zijn door de nieuwejaars kriebels alles aan het veranderen in huis en heb nieuwe gordijnen nodig en dus zou graag de weten hoe ik die t makkelijkste kan maken

 2. Britt says:

  Oeh, wat leuk! Ik zou graag een patchwork kleed willen maken en vind het altijd leuk om meubels op te knappen 🙂

 3. Jo-Lynn says:

  Ik ben gek op zelfmakers en al zeker nu ik trotse meter word! Een dekentje of kameraccessoire zie ik wel zitten!

 4. nicole says:

  Veel handige dingen in je boek. Maar ik wil graag nieuwe gordijnen in mijn slaapkamer dus ik denk dat ik die als eerste zou willen maken.

 5. Linda Smeets says:

  Sinds kort heb ik (eindelijk) een naaimachine dus ik zou het leuk vinden om daarmee aan de slag te gaan. Dus uit het boek zou ik bijvoorbeeld graag leggings willen maken voor onze kleine meid en gordijnen om eens af te wisselen van kleur in huis. Voor mij is creatief zijn pure ontspanning in de avonduren, heerlijk!

 6. Merism says:

  Leuk dit Bork! Wil graag met mijn dochter van 7 hiermee aan de slag, dus waag een landje!

 7. Jolanda says:

  Wat een leuke actie! Mijn beste vriendinnetje is voor de eerste keer zwanger, en we zijn allebei nogal creatief. Het lijkt me heerlijk om lekker samen te ‘knutselen’ voor de komst van haar baby!

 8. Bregje Booltink says:

  ik ben een verwenpakketje aan het maken voor een vriendinnetje die hoogzwanger is. De babykamer is nog niet klaar en ze is ook nog eens fan van leuke DIY’s! Zou een perfecte aanvulling zijn op dit pakketje…