Vilten bloemenkrans

Het regende. Terwijl ik wilde gaan wandelen. ’s Avonds wandelen terwijl ik podcasts luister is mijn nieuwe hobby en ik baal er nu al van dat het straks te donker is om dat te kunnen doen. Maar dat terzijde.

viltenbloemenkrans_allihoppa_4

Het regende. Dus ik moest iets anders verzinnen. Iets maken dan maar. Vilten bloemen stonden al een tijd op mijn maakwishlist. Wat ik er dan verder mee ging doen, daar had ik nog geen idee van, maar via de sociale media deelden jullie ideeën met me. Thanks!

Ik maak me er even makkelijk vanaf door de tutorials van anderen te delen. Die heb ik immers ook gebruikt. Check de diy van de anemoon, de diy van de roos en de diy van de chrysant.

Ik had niet zo snel iets van een krans in huis, en ook geen mogelijkheid om die op korte termijn te kopen, dus haalde ik maar een borduurwerk uit een borduurring en gebruikte die als krans. De bloemen lijmde ik erop met mijn lijmpistool. Makkelijk! En het ziet er best aardig uit, toch?

viltenbloemenkrans_allihoppa_3

viltenbloemenkrans_allihoppatrefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “Vilten bloemenkrans”

  1. Ageeth Mooij says:

    Mooi!

  2. Sophie says:

    Erg mooi! Leuk dat je de verschillende bloemen en tinten gecombineerd hebt. Slim om een borduurring ervoor te gebruiken!

  3. Lucia says:

    Cute!