Urban Jungle Bloggers: slaapkamer

De slaapkamer is denk ik de donkerste kamer van ons huis. De zon komt pas aan die kant van het huis tegen de tijd dat ‘ie ondergaat. Wat prima is voor een slaapkamer, want daar moet het over het algemeen lekker donker zijn. Maar voor deze Urban Jungle Bloggers-foto was het een uitdaging. Zeker met de grijze dagen in november. Maar gelukkig was er ook nog wat zon, waar ik gretig gebruik van heb gemaakt.

urbanjunglebloggers_bedroom_allihoppa_3

Goed, de opdracht van Urban Jungle Bloggers was dus een foto maken van je slaapkamer, met planten uiteraard. Nu is onze slaapkamer de kamer die het meest af is in ons huis, dus dat komt mooi  uit. Toch heb ik nog geen nachtkastje gevonden, dus gebruik ik een stoel die nu toch nog niet aan de eettafel kan staan. Functioneert prima, al zal er toch een keer wat anders moeten komen.

urbanjunglebloggers_bedroom_allihoppa_2

Op de stoel het boek dat ik nu lees: The Bone Clocks van David Mitchell. Een mooi boek, al lukt het me nog niet helemaal om er goed in te komen. Maar ik zet door, want ik ben dol op de boeken van David Mitchell.

Het vetplantje in het kopje kreeg ik van Inge van Windward Made tijdens de lancering van allihoppa.nl. Ik beschouw het daarom als een geluksplantje 🙂

urbanjunglebloggers_bedroom_allihoppatrefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “Urban Jungle Bloggers: slaapkamer”

 1. Igor says:

  Hello cute little purple succulent! I just bought one for myself too a few weeks ago. I love the shimmer of their purple hue according to the daylight. Lovely!! Thank you for joining us again!

 2. Yvonne says:

  Mooie stoel! Oh ja dat vetplantje is lief en dat dekbed met die origami vogels… Helemaal leuk.

 3. Judith says:

  Wat een cutie, Annelies, je geluks-Allihoppa-plantje! En het heeft wel wat hoor, zo’n stoel naast je bed 😉 Erg leuk dat je weer mee doet trouwens!

 4. Annelies Vermeulen says:

  Bedankt allemaal 🙂