Urban Jungle Bloggers: Planten en thee

Planten en koffie, dat was eigenlijk de opdracht van Urban Jungle Bloggers voor deze maand. Maar ja, ik lust (even) geen koffie meer, dus wordt het planten en thee. Een heel fijn alternatief.

En verdorie, dacht ik even dat ik deze post wel beneden kon maken, in onze mooie nieuw ingerichte woonkamer. Maar zo’n feest is het nog niet. Het heeft allemaal iets uitloop, maar het komt goed.

UrbanJungleBloggers_allihoppa_2

Over onze nieuwe woonkamer: daar komen zeker veel planten in. We hebben van de zomer een grote palm gekocht, met akelige prikkers aan zijn stengels dat wel, die nu aan het overwinteren is ergens in een kas. Hopelijk vergaat het hem daar goed en komt hij straks lekker bij ons in de woonkamer staan. De rest van onze planten stonden hier boven in een kamertje. Ze zijn verschrikkelijk stoffig geworden door al dat klussen, maar over het algemeen zien ze er nog goed uit. Ik zal ze gauw eens een schoonheidsbehandelingetje geven en dan hebben ze er vast weer helemaal zin in.

UrbanJungleBloggers_allihoppa_4

Ons huis heeft maar erg kleine vensterbanken, dus alleen de kleinste potjes kunnen daar op staan. Zoals dit lieve vetplantje. Zijn vriendje het hert, dat ik zelf maakte, wil vast wel mee op dit nieuwe avontuur. En ondertussen drink ik mijn citroenthee met gember, om een beetje kalm te blijven tijdens ons avontuur dat de verbouwing heet.

UrbanJungleBloggers_allihoppa_3trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “Urban Jungle Bloggers: Planten en thee”

  1. Ceciel - creatief lifestyle blogger says:

    Mooie foto’s! En wat lief is het plantje met zijn vriendje!

  2. Igor says:

    What a lovely and healthy succulent accompanied by a delicious tea! Thank you for joining us this month!

  3. Judith says:

    Oeh ja, da’s pittig: flink verbouwen en ook nog “gewoon leven” en zwanger zijn. Maar je theetje ziet er heerlijk uit, zijn vriendje is zo schattig… en je vetplantje ziet er ook heel gelukkig uit. Leuk dat je weer mee doet, Annelies!