slaapkamer_allihoppa_3

Slaapkamer met het beste dekbed ooit

Nou wij hebben ‘m gevonden hoor: het fijnste dekbedovertrek ooit. Hij staat al eeuwen op mijn wishlist. Met dat schattige konijn en die leuke eekhoorn én al die eikels perfect voor de herfst. Ik ruimde er spontaan de slaapkamer van op en maakte foto’s.

slaapkamer_allihoppa_4

Ik meen het hoor. Ik ben nog nooit zó enthousiast geweest over een dekbedovertrek. Waarom? Omdat ij van flanel is en daardoor heel zacht is en lekker warm. Onze slaapkamer is niet geïsoleerd, wat betekent dat het er nu alweer aardig fris begint te worden ’s avonds. Als je dan je bedje inkruipt, kan dat best even duren voordat het is opgewarmd. Maar flanel voelt van zichzelf al lekker warm aan. Ik heb dit dekbedovertrek trouwens gekregen van dekbedwinkel.nl.

slaapkamer_allihoppa_8

slaapkamer_allihoppa_5

Ik ben op zich al best blij met de slaapkamer zoals ‘ie nu is. Maar we houden natuurlijk altijd wensen. Isoleren is dus een hele belangrijke. En ik zou graag wat mooie prints willen ophangen boven ons bed, maar die muur is zó slecht dat je er nog geen spijker in  kan slaan. Vandaar dat ik de boel wat opgeleukt heb met zelfgemaakte muurconfetti boven het bed. En een heel simpel dingetje: ik wil een mooi lampje op mijn nachtkastje. We hebben nu een oude rode, die zo niet zo bij de kamer past dat ik ‘m voor de foto maar even heb weggezet, maar dat ziet er dus eigenlijk niet uit.

slaapkamer_allihoppa_9

slaapkamer_allihoppa_13

Verder hebben we op Oliviers kamer al al het zachtboard verwijderd en is zijn kamer een stuk strakker en hoger geworden daardoor. Dat willen wij nu ook natuurlijk! Maar dat is allemaal deel van het grote isolatieplan. En zo, lieve mensen, hou je altijd iets te doen als je in een oud huis woont. Maar we kunnen nu in elk geval wel lekker warm slapen.

slaapkamer_allihoppa_11

slaapkamer_allihoppa_6

slaapkamer_allihoppa

slaapkamer_allihoppa_2trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties