rozemuur_allihoppa_3

Roze muur

Lichtgroen zou hij worden. Na zorgvuldig gewikt en gewogen te hebben, voorbeelden gezocht, zelfs jullie nog om advies gevraagd op social media. En nu is de muur toch roze. Huh?

rozemuur_allihoppa

Ja, dat roze hadden we nog staan in de kelder. Onze werkkamer heeft namelijk hetzelfde kleurtje. En toen het slecht weer was en we niet konden beginnen aan de buitenkant van het huis, trok ik mijn oude kleren aan, zette ik alles aan de kant en schilderde ik de muur in de tijd dat ik de plaat Harvest van Neil Young draaide. Die duurt een minuut of 40.

Dit is trouwens de kleur Flowerbulb van Flexa. En hij dekt als een malle. Het oude okergoud is in één eer verdwenen. Oh en mocht je nu denken, die Annelies heeft iets te compenseren nu ze met drie mannen in huis woont: het was Lucas’ idee om de muur deze kleur te schilderen en Olivier zei ‘Wauw, blauw’ toen hij thuiskwam. Zit helemaal goed dus 🙂

Ondertussen is het buiten wel beter weer en zijn we wel aan de buitenkant van het huis begonnen. En nee, niet de kozijnen enzo. We wonen in een houten huis en dat moet eens in de zoveel jaar helemaal geschilderd worden. Elk plankje. En eerst opschuren. Ik ga zulke spierballen krijgen. Nee, deze klus gaat langer duren dan Harvest van Neil Young duurt.

rozemuur_allihoppa_2

rozemuur_allihoppa_6

rozemuur_allihoppa_7

rozemuur_allihoppa_5

 trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties