Plants & Art – Urban Jungle Bloggers

Ja! Wij Urban Jungle Bloggers zijn weer terug na de zomer. Zoals je kunt zien aan de titel van deze blog, is het thema Plants & Art. En dat treft, want wij hebben net een nieuw schilderij in de woonkamer hangen.

Dat ging nog niet vlekkeloos trouwens, dat schilderij. We mochten ‘m uitkiezen van de buurman van Lucas’ ouders. Het passe partout had alleen zijn beste tijd gehad. Dus ik bestelde een nieuwe op internet, wat trouwens echt superhandig en makkelijk is. Maar toen ik de lijst los maakte, knapte het glas. Dus nu hangt het schilderij zonder glas aan de muur.

ujb_plants_art_allihoppa_3

Ik zie er trouwens een koe in. En een vriendin een dinosaurus 😉

ujb_plants_art_allihoppa

Het superleuke potje met  de beer op de fiets kocht ik bij Ninainvorm. Nina heeft nog veel meer leuke potjes in haar shop staan, bijvoorbeeld een met zwanen, dus ga vooral even kijken. Ik heb er berggras in gezet (Senecio Himalaya voor de liefhebber).

De OSB-plaat ligt nu tijdelijk op onze tafel, We gaan ‘m nog schilderen (ik) en een onderstel voor lassen (Lucas). Maar nu is het al heel fijn om zo’n grote tafel te hebben. Je kunt er veel rommel op kwijt, maar ook leuke plantjes, en er dan ook nog aan werken of eten. Ideaal!

ujb_plants_art_allihoppa_41

Urban Jungle Bloggers is gestart door Igor en Judith. Bloggers van over de hele wereld delen hun ideeën om van je huis een ‘urban jungle’ te maken met mooie planten. Elke maand is er een thema en deze keer is dat dus Plants & Art. Je kunt bij Urban Jungle Bloggers trouwens hele mooie kunst winnen. Lees hier hoe. Ik ga zelf ook meedoen. Ik vind die prints prachtig!

 trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

6 Reacties op “Plants & Art – Urban Jungle Bloggers”

 1. Dörthe von ars textura says:

  Beautyful pictures! I really love your style!

 2. Annelies Vermeulen says:

  @Dörthe: Thanks!
  @Judith: Eens! En minder schoonmaakwerk 🙂

 3. Judith says:

  Eigenlijk vind ik glasvrije lijsten minstens zo mooi! Geen gespiegel en reflectie om de dino of koe te bekijken. Heel gezelllig de vetplantjes zo op jullie tijdelijke tafel!

 4. Eva says:

  Die eettafel is precies zoals ik ‘m ook graag in ons nieuwe huis wil hebben! Mijn vriend is alleen nog niet zo overtuigd van zo’n plaat, laat ‘m snel jouw foto even zien!
  Oh en dat potje met die beer, zo cute!

 5. Yvonne says:

  Ah ja dat potje! Mooie lamp ook. Vind je tafelblad te gek maar ik vrees dat mijn wederhelft het teveel aan verbouwen doet denken 😉 x

 6. Annelies Vermeulen says:

  @Eva en Yvonne: Jullie wederhelften zijn uit hetzelfde hout (hihi) gesneden. Wij gaan het blad nog wel schilderen. Het is wat te splinterig en vlekgevoelig op deze manier 🙂