plantenhangers_allihoppa_4

Plantenhangers van Jokjor

Misschien komt het omdat de dagen alweer wat langer worden, omdat ik de lente al bijna ruik en daardoor meer energie heb. Of omdat het voelt alsof er meer rust is hier in huis. Of misschien – ja weet ik veel- hangt het gewoon in de lucht. Maar feit is dat ik veel zin heb om dingen te veranderen en wat klussen aan te pakken.

plantenhangers_allihoppa

plantenhangers_allihoppa_2

Het hoekje met deze plantenhangers is daar de eerste aanzet toe. Sinds we hier wonen, was er achter de kast een gat. Een gat? Ja, Lucas heeft  zijn subwoofer namelijk in de kelder gebouwd en dat geluid moet uiteraard via een opening de kamer in komen. Maar dat netjes afwerken kwam er dus jaren niet van. Andere klussen genoeg namelijk. En dat gat dat bleef daar maar. Tot grote vreugde van de kinderen trouwens, die daar van alles konden verstoppen.

Maar dat kan niet meer lieve jongens. En nu het er een beetje netjes uit zag, wilden we er ook een leuk hoekje van maken. Planten komen hier dan al snel aan de orde. En mooie planten hadden we zo gevonden, maar mooie potten voor hangplanten? Best lastig! Totdat we deze hangpotten van Jokjor vonden. Ze zijn van silliconen en je kunt de potten en hangers zelf combineren waardoor je dus veel kleuropties hebt. Omdat de potten van silliconen zijn, kun je ze trouwens ook goed buiten gebruiken voor je tuin of terras. En dat Jokjor klinkt natuurlijk ontzettend Scandinavisch, maar stiekem is het gewoon een Nederlands merk. Lekker lokaal enzo.

Nu dit hoekje gefixt is, staan de volgende klusjes alweer op de planning. Zo heb ik hier al muurverf op de kast staan om onze roze muur wat neutraler te maken. En ben ik behang aan het uitzoeken voor de meterkast in de hal. Oh en deze week wil ik een klein diy-project afmaken. Laat die lange dagen maar komen.

plantenhangers_allihoppa_3

plantenhangers_allihoppa_5

plantenhangers_allihoppa_7

plantenhangers_allihoppa_6trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Plantenhangers van Jokjor”

  1. Eva says:

    Wat een tof idee om ze onder een plank te hangen, ik heb aardig wat hangplanten maar heb (om en of andere reden) nooit bedacht om deze met een hanger onder onze planken te doen 🙂 Super leuk zo!