Plant shelfie #2 – Urban Jungle Bloggers

Ha, daar zijn wij Urban Jungle Bloggers weer. Deze keer met een plant shelfie. Komt je bekend voor? Kan kloppen! Een jaar geleden was er ook al een plant shelfie. Omdat we toen nog midden in de verbouwing zaten, was het best lastig überhaupt een plankje te vinden voor de shelfie. Hoewel we nog niet klaar zijn met verbouwen, is dat nu gelukkig een stuk makkelijker.

plantshelfie_ujb_allihoppa

Want check mijn nieuwe rekje in mijn werkkamer. Ik word daar vrolijk van. Plankjes en rekjes vragen gewoon om plantjes. Mijn vader hing de leuke erwtjesplant ook nog aan het plafond. Dus nu is de feestvreugde compleet.

Oja, over die verbouwing die dus nog steeds niet af is: er is hoop 🙂 Ik werk in november nog 4 dagen in de week, maar heel december hou ik vrij. Om eindelijk eens de trap te schilderen bijvoorbeeld, en alle kozijnen. En om de muur in de woonkamer okergoud te schilderen (dit vind ik nog steeds wel spannend). En om eindelijk eens echte gordijnen te bestellen en op te gaan hangen. Of nouja, jaloezieën misschien, of plissé-gordijnen of toch chique rolgordijnen? Help! Ik vind het dus heel lastig om daar een keuze in te maken. Wat het vooral lastig maakt is dat we in elke buitenmuur in het huis ramen hebben, wat het huis natuurlijk wel lekker licht maakt, maar wat ook gewoon veel ramen zijn (negen om precies te zijn), dus ook veel gordijn in zicht.

Tips zijn zeer welkom. Welke raambekleding heb jij en ben je daar blij mee?

plantshelfie_ujb_allihoppa_2

Weet je niet wat Urban Jungle Bloggers is? Urban Jungle Bloggers is gestart door Igor en Judith. Bloggers van over de hele wereld delen hun ideeën om van je huis een ‘urban jungle’ te maken met mooie planten. Elke maand is er een thema.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “Plant shelfie #2 – Urban Jungle Bloggers”

 1. Claudia says:

  Hi! Voor het eerst op jouw blog, via UJB. Een super leuke plantshelfie gecombineerd met allemaal leuke en unieke spulletjes. Ik ga snel verder kijken op je blog.

 2. majella says:

  oh, een eigen stijl daar houd ik wel van!
  Heel mooi gedaan.

 3. Judith says:

  Gezellige plantshelfie tijdens de verbouwing, Annelies! Ik heb geen echt advies voor raambekleding, wij hebben ook zoveel ramen en bijna overal extra hoge rolgordijnen om te blinderen en ’n beetje kou buiten te houden, zonder dat de poezen in de gordijnen gaan hangen. Strak maar niet bijzonder gezellig. Ik ben er blij mee hoor 🙂 Fijn weekend!

 4. Katrin says:

  A perfect mixture!

 5. Annelies Vermeulen says:

  Thanks Katrin!