Ons huis: de tussenstand #3

Toen ik laatst vroeg wat jullie de leukste blogs van het afgelopen jaar vonden, kreeg ik vaak als antwoord: de verbouwingsupdates. Dus bij deze weer een nieuwe. En wat is er veel gebeurd!

Eigenlijk moet je voordat je deze foto’s gaat bekijken, eerst de vorige tussenstand eens bekijken. Dat deed ik ook en wow wat een verschil.

allihoppa_huis_3

Laten we net als vorige keer beginnen bij mijn werkkamer. Herken je ‘m nog? Nu de plafondman de plafonds erin heeft gemaakt en de stkadoor alles mooi glad heeft gemaakt, begint het er al echt op te lijken. Het stucwerk moet nog even drogen, maar binnenkort komen de schilderhulptroepen langs en dan zijn de wanden en plafonds af! De rechterwand wordt trouwens best fel roze. Ben benieuwd hoe dat uitpakt.

allihoppa_huis_4

Dit is de andere kant van de kamer in het ochtendzonnetje.

allihoppa_huis_7

De woonkamer! Die nu dus gebruikt wordt als keuken, zitkamer en materiaalopslag, maar het is hier wel mooi licht! Deze kamer moet deels nog geschilderd worden.

allihoppa_huis_6

Vanuit de andere kant 🙂 Eind deze maand ligt als het goed de vloer erin op de hele benedenverdieping, dus dan kan het inrichten eindelijk beginnen!

allihoppa_huis_5

De keuken!

allihoppa_huis

Zo ziet de badkamer er nu uit. Hij is bjina klaar voor z’n coating en als dat is gebeurd kunnen we er volgens mij direct in douchen. Zo fijn! Dan kan de douche ook weg beneden uit de keuken en dan kan daar het keukenblok weer teruggeplaatst worden. Een keukenblok! Je zou er haast emotioneel van worden. Misschien word ik dat terzijnertijd ook wel 😉

allihoppa_huis_2

En kijk de hal heeft al een kleurtje! Daar word ik persoonlijk heel blij van, want een huis van Lucas en mij moet wel wat kleur hebben. Zo wordt het dus al echt een beetje ons huisje. Ik kan niet wachten tot de vloer er ligt, de badkamer gecoat is en ik de boel kan gaan inrichten. En de babykamer kan gaan inrichten, want daar staan nu ook alleen maar dozen en mijn Allihoppa-spullen. Kan niet wachten!

Benieuwd naar de vorige tussenstanden?

Ons huis: de tussenstand

Ons huis: de tussenstand #2

 

Benieuwd naar hoe het huis eruitzag toen we het kochten? En wat mijn plannen ermee zijn? Lees dan deze artikelen:

Ons huis: slaapkamerinspiratie

Ons huis: badkamerinspiratie

Ons huis: werkplekinspiratie

Ons huis: keukeninspiratie

Ons huis: woonkamerinspiratie

Ons huis: toiletinspiratietrefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “Ons huis: de tussenstand #3”

 1. Karlijn says:

  Het begint nu wel echt op te schieten he?! Leuk om zo de vooruitgang te zien. Fijne dag!

 2. Yvonne says:

  Echt zo fijn! Jullie zijn sneller dan wij hoor 😉 Komt helemaal goed! X

 3. Ruby says:

  Wat een uitzicht! Ziet er geweldig uit 🙂

 4. Ons huis: de tussenstand #4 | Allihoppa says:

  […] hoe ons huis er nu uitziet dan  maar. De laatste foto’s die ik hier liet zien, zijn van iets meer dan een maand geleden. Sindsdien is er weer veel gebeurd: […]