mollie makes haken

Mollie Makes Haken

Haken, het is er echt weer voor nu het toch echt al wel weer wat kouder wordt. Ik vind haken altijd meer iets voor de herfst en de winter. In de zomer kan ik me er niet toe zetten. Op dit moment ben ik een deken aan het haken voor als het straks echt koud is. Dan kan ik er lekker onder kruipen op de bank. Met thee en chocola mmmm šŸ˜‰

Maar ik merk dat ik steeds weer dezelfde soort dingen haak en ik wil wel eens wat nieuwe steken leren. Dus komt het nieuwe boekje Mollie Makes Haken als geroepen. In dit boekje staan heel wat leuke projecten om eens nieuwe steken en technieken uit te proberen. En de steken worden ook uitgebreid uitgelegd, zodat je er ook daadwerkelijk mee aan de slag kunt.

mollie makes haken

Wat ik ook leuk vind is dat de haakprojecten van verschillende ontwerpers komen. Zo zie je verschillende stijlen en verschillen ideeĆ«n. En zit er altijd wel iets tussen wat je leuk vind. Of nouja, eigenlijk vind ik zo’n beetje alles leuk.

mollie makes haken

In het boek staan projecten als een dekens, een iPadhoes, retro pannenlappen en een kussenhoes. Ik vind zelf bovenstaande deken echt geweldig. Maar wat een werk! Bovendien ben ik nu dus al met een deken bezig. Dan zien onderstaande doily’s er aantrekkelijker uit. Of de bloemen. Ik weet zeker dat ik binnenkort iets uit dit boek ga maken. En ik wil ook eens de popcornsteek of waaiersteek proberen. En ik wil eens proberen of ik ook zo’n leuk poppetje of knuffeltje kan haken. Maar eerst ga ik nog even verder met mijn dekentje, want die moet af voordat het koud is.

mollie makes hakentrefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties