Mollie Makes Birds

Mollie Makes is een van mijn favoriete tijdschriften. Dus als Mollie Makes een boek maakt, moet dat wel een tof boek zijn, toch? Ja dus!

Birds is een boek vol haak-, brei-, naai- en papierprojecten. Van kippen tot uilen en van papegaaien tot pinguïns. In het boek staan meer dan twintig projecten van verschillende ontwerpers. En geen al te moeilijke projecten, heel fijn!

Vaak staan er in handwerkboeken een aantal leuke projecten, maar is de rest wat minder mijn smaak. Birds is hierop de uitzondering. Elk project in het boek is leuk. Dat maakt het wel lastig: met welk project te beginnen?

Een van mijn favorieten is het pinguïnkussen van Ilaria. Zo’n schattig kussen! De pinguïn lijkt me ook vrij eenvoudig te haken. Het geborduurde vloerkussen met tortelduifjes vind ik ook prachtig, maar ik ben niet zo goed in borduren. Misschien dat ik daar iemand voor kan strikken 🙂 En ach dat hoesje voor de cafetière. Hoe schattig is die! Ik heb dan wel geen cafetière, maar misschien heb ik er een nodig. Of anders kan de hoes misschien ook om een mok of een vaas ofzo. En als laatste ben ik dol op de drie papegaaien. Die vrolijken direct je kamer op!

Kortom: zo veel leuke projecten in dit boek dat ik niet weet waar ik moet beginnen.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties