Leukste kalenders voor 2016

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben alweer volop plannen aan het maken voor dit frisse nieuwe jaar. En wat is handig bij het maken van plannen? Juist! Een kalender! 

Nu gebruik ik zelf mijn digitale kalender veel, maar het heeft zeker ook wat om een mooie kalender aan de muur te hangen, of aan de koelkast, of om je vaat te drogen met je kalender.

polkkajam

Deze kalender van Polkka Jam valt in de categorie cute cute cute. Die bloempjes! Die vogeltjes! Die poesjes! Ja deze kan wel aan mijn muur hoor.

kristinakogh

Deze kalender van Kristina Kogh is dan weer een stuk strakker, maar ook chic met dat goud. Vooral handig als je even wil checken op welke dag een bepaalde datum valt.

momantai

Zonde om maar voor 1 jaar een kalender te kopen? Deze kalender van Mo Man Tai gaat het hele jaar rond. Je plakt de verschillende tapes onder elkaar en tadaaa een kalender.

bloomingville

In dezelfde categorie valt de kalender van Bloomingville. Zet de houtjes op de goede dag en je weet welke dag en datum het is. Niks voor mij trouwens hoor, ik zou dat nooit goed bijhouden. Maar ziet er wel heel mooi uit!

lollipop

Een jaarplanner voor op de koelkast: handig! Op deze kalender van Lollipop zie je direct welke activiteiten je allemaal nog op de planning hebt staan.

kauniste

Hou je van dingen combineren? Droog dan je vaat af terwijl je plannen maakt. Handig hoor. En het kan met deze kalendertheedoek van Kauniste.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Leukste kalenders voor 2016”

  1. Sanne says:

    Jaaaa, super leuke kalenders!!

  2. Mariska van der Meer says:

    Leuke kalenders! Vind ik ook altijd leuk om het jaar mee te beginnen: http://eenvleugjelifestyle.nl/schone-lei/#more-676