7 leuke ideeën om de herfst door te komen

De herfst is nu echt hier. En feit is dat we in de herfst meer binnen zullen zijn dan we misschien willen. Hoewel het ook heerlijk is om lekker op pad te gaan in de herfst. Daarom heb ik mijn leuke ideeën voor de herfst van afgelopen jaren verzameld. Met deze recepten, diy-ideeën en tips om eropuit te gaan, kom je de herfst echt wel door.

Mmm, ik ben echt dol op de herfst. Als het buiten regent en waait en je binnen onder een kleedje soep zit te eten bijvoorbeeld. Met je favoriete serie op tv.

pompoensoep_allihoppa

Op zo’n avond eet ik dan het liefst een dikke soep. Deze pompoensoep bijvoorbeeld. Een heerlijk herfstig recept.

deken_diy_allihoppa

Heb je geen warme deken om onder te liggen? Haak deze dan zelf! Mijn ruitendeken kostte wat tijd om te maken, maar tegen de tijd dat het echt koud is, heb je ‘m af hoor.

letterkaars_allihoppa_4

Haken is niet je ding? Deze letterkaarsen kan iedereen maken. Ze geven een gezellig licht tijdens de avonden die toch alweer wat vroeger beginnen.

betonnen kandelaar diy

Zin in wat ruiger werk? Ga dan aan de slag met beton. In een filmpje leg ik uit hoe je betonnen kandelaars maakt.

worteltaart allihoppa

Door al dat diy’en heb je natuurlijk zin gekregen in iets lekkers. Deze worteltaart heb je dan echt verdiend.

vogelvoer_allihoppa_2

En niet alleen jij hebt nu zin in iets lekkers, ook de vogels lusten wel wat om de zomer door te komen. Maak je eigen pindakaasvoederplekje voor al die hongerige vogeltjes. Je doet ze er een groot plezier mee.

stockholm5

In de herfst naar Stockholm is ook een heel goed idee. De bomen zijn er prachtig, het is er rustiger dan in de zomer en je hebt doet er elke dag een fika. Kan het beter?

 trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “7 leuke ideeën om de herfst door te komen”

  1. Yvonne says:

    Hee super zo’n overzicht. Zag er eerst een beetje tegenop (brrr, koud ;)) maar krijg hierdoor best zin in de herfst. Ik begin maar eens met de pompoensoep… Hmmm.

  2. Annelies Vermeulen says:

    Mmm heerlijk! Geniet ervan!