Lampen in de keuken

De laatste tijd zijn we veel bezig geweest in de keuken. Het laatste wat we deden, was de lampen ophangen. Lampen maken een ruimte toch echt wel af.

keuken_allihoppa_4

Boven het aanrecht hadden we nog geen lampen. Omdat we goed licht wilden boven het aanrecht, wilden we per se een lamp waar een E27-lamp in kan, zodat er voldoende licht is om bij te werken. Dan kom je uit op vrij grote lampen (ik had kleinere ook wel leuk gevonden, maar dan zouden we dus geen hand voor ogen zien en dat leek ons niet handig).  Dus dat werden de mooie lampen die je hierboven ziet.

keuken_allihoppa_8

Bij de koelkast hing een lamp die ik eigenlijk niet zo mooi meer vond. Dus ook daarvoor kozen we een nieuwe lamp uit. Dat werd de Normann Copenhagen Norm 06  van fonQ.nl. Hij lijkt een beetje op een tulp, dus perfect voor de lente (en zeker ook voor daarna).

Deze lamp krijg je als zelfbouwpakketje met een duidelijke omschrijving. Toch vond ik het nog vrij lastig om de lamp in elkaar te krijgen. Het zit allemaal vrij krap, dus je moet voorzichtig kracht zetten want je wil het plastic ook niet stuk maken. Maar het is zeker niet moeilijk om te doen. Uiteindelijk hadden we de lamp in een uurtje in elkaar zitten, dus dat valt erg mee. En ach, als ‘ie eenmaal hangt, dan hoef je ‘m ook niet meer in en uit elkaar te halen.

Deze lamp in de vorm van een tulp geeft een mooi helder licht in de keuken. Ik vind ‘m prachtig hangen in de keuken. En hij ziet er van de onderkant ook nog eens heel mooi uit. Dus wij zijn er heel erg blij mee!

lamp_allihoppa_2

lamp_allihoppa

keuken_allihoppa_12

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

4 Reacties op “Lampen in de keuken”

 1. Anna says:

  Wauw, wat ziet het er opvallend en bijzonder uit. Heel tof!

 2. sammie says:

  Erg mooi, gave keuken ook met de zwarte muren!

 3. Alet says:

  Prachtige lampen hebben jullie gekozen! Komen goed uit zo met die zwarte muren.

 4. Eva says:

  Die lampen boven het aanrecht doen me heel erg denken aan de stijl van Lenneke Wispelwey, love it!