Kleur in huis boekrecensie

Huizen die niet te ambitieus of te serieus zijn, maar die vol zijn van inspirerende ideeën. Die huizen wilde Ashlyn Gibson bundelen in het boek ‘Kleur in huis’. Creatieve familiehuizen die een work in progress zijn, plekken vol originaliteit en humor.

Een mooi uitgangspunt voor een boek. Want natuurlijk zijn die designhuizen vol prachtige meubels prachtig, maar wat een huis voor mij echt interessant maakt is vindingrijkheid en creativiteit. Kleur in huis is dus een echt Allihoppa-boek, dat vol staat van huizen met diy-projecten en kringloopvondsten.

In het boek staan huizen van verschillende creatieve families in Europa. Ondanks dat het allemaal huizen vol creativiteit zijn, zijn ze wel allemaal erg verschillend en persoonlijk. Veel inspiratie dus! Fijn is ook dat de huizen niet extreem zijn opgeruimd, of juist rommelig gestyled zijn dat kan natuurlijk ook, voor de foto’s. Overal liggen spullen, alsof er net nog iemand gezeten heeft.

kleurinhuis_allihoppa_2

Deze muur ben ik volgens mij wel eens tegengekomen op Pinterest. Ik vind ‘m fantastisch! Zo kleurrijk! Je moet maar durven.

kleurinhuis_allihoppa_3

Deze muurstickers vind ik geweldig. Ze geven een mooi effect aan de witte muur.

kleurinhuis_allihoppa_4

Een kleine, maar erg gezellige woonkamer. Vol met vintage vondsten en zelfgemaakte decoratie.

kleurinhuis_allihoppa_5

Dat behang! Zo mooi in combinatie met de neutrale bank en vloer.

kleurinhuis_allihoppa_6

Deze kinderkamer in het huis van Anki van Zilverblauw vind ik zo geweldig! Volgens mij wil elk kind wel zo’n kamer. En die schommeleland!

Kleur in huis – Ashlyn Gibson
Uitgeverij Bechttrefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties