Huisupdate #6: Studio Hoppa

Een update van het huis, dat is al even geleden. Nu gebeurde hier de afgelopen tijd ook niet zo veel. Druk, druk, druk natuurlijk met werk en baby. Maar ach, er gebeurde ook weer niet helemaal niks. Want mijn werkkamer bijvoorbeeld wordt al steeds gezelliger.

werkkamer_allihoppa_1

Ik noem mijn werkkamer steeds Studio Hoppa. En ik vond dat zo gezellig klinken dat ik die bedrijfsnaam daadwerkelijk heb aangevraagd bij de Kamer van Koophandel 🙂

werkkamer_allihoppa_8

werkkamer_allihoppa_5

Maar goed. Wat deed ik zoal. Ik hing bijvoorbeeld een leuk rekje op aan de muur.

werkkamer_allihoppa_9

En ik kocht een tweedehands trolley waar mijn naaimachine nu op staat. Heel handig! Ik trek de trolley zo naar waar ik aan het werk wil gaan en hoef mijn bureau niet steeds weer op te ruimen omdat ik wil naaien. Of genaaid heb.

werkkamer_allihoppa_7

En ik kreeg een leuk kastje dat van de oma van Lucas is geweest. Die kleur staat zo mooi bij de muur vind ik.

werkkamer_allihoppa_10

Natuurlijk moeten er ook nog dingen gebeuren. We hebben nog geen plinten en nog geen lijsten om de deuren en ramen. Maar daar is Lucas druk mee bezig. En eigenlijk zie ik het zelf al niet meer.

Verder vind ik de kamer redelijk af. Ik mis eigenlijk alleen nog een goede bureaustoel. Mijn oude bureaustoel is niet zo goed meer. Na wat zoeken kwam ik terecht bij OTTO en vond daar enkele fijne bureaustoelen voor een redelijke prijs.

werkkamer_allihoppa_4

Ben je benieuwd hoe mijn werkkamer er voorheen uitzag? (Redelijk dramatisch dat kan ik je al wel vertellen.) Lees dan de vorige huisupdates:

Huisupdate #1
Huisupdate #2
Huisupdate #3
Huisupdate #4
Huisupdate #5

werkkamer_allihoppa_3

werkkamer_allihoppa_2trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Huisupdate #6: Studio Hoppa”

  1. Karlijn says:

    Ik vind de kleur op de muur zo mooi! En prachtige naam, Studio Hoppa 🙂 X