brabantia_allihoppa_3

Het rommelhoekje in de keuken

Ken je dat? Van die plekjes die echt nog niet klaar zijn, maar inmiddels ben je er zo aan gewend dat je het niet meer ziet. Precies zo’n rommelhoekje hadden wij in de keuken. 

Je gooit er je schoenen neer, de voerbak van de poes staat er, en de prullenbak. Nee, het hoekje naast de achterdeur in de keuken was niet de mooiste van het huis (dit is natuurlijk een enorm understatement). Zeker omdat de pomp van de vloerverwarming hier zit en we dat niet netjes konden laten stuken. Je moet er immers nog bij kunnen als er iets mee is. Er moest dus nog iets voor komen, maar ja, van dat soort klusjes hebben we er wel meer in huis. En dus zag het keukenhoekje er al 2,5 jaar niet uit.

Dat was mijn vader blijkbaar ook opgevallen, dus die stelde voor om een ombouw te timmeren.  Zo gezegd, zo gedaan. En wat een verschil, al zeg ik het zelf. Het hoekje ziet er een stuk opgeruimder uit.

brabantia_allihoppa

brabantia_allihoppa_9

Wat daarbij helpt, is de nieuwe prullenbak van Brabantia. Met zijn mosgroene kleur maakt ‘ie het hoekje meteen fris en lente-achtig. En het mooie is dat de prullenbak er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog duurzaam is en deels gemaakt is van gerecyclede materialen. En met elke nieuwe newIcon pedaalemmer draagt Brabantia ook nog eens bij aan het wereldwijd verminderen van afval in de oceanen. Voor elke verkochte newIcon pedaalemmer doneert Brabantia aan The Ocean Cleanup, de actie waarbij de oceanen vrij van plastic gemaakt worden. Een goed initiatief. Dat ruimt extra lekker op zo.

Ok, nog even een before voor de ramptoeristen.

brabantia_allihoppa_before

Ik ben echt blij met ons nieuwe hoekje. Het is een stuk fijner binnenkomen zo. Want ook al ben je gewend aan de rommel, het is toch een stuk fijner als het een beetje opgeruimd is. Nu nog hopen dat mijn huisgenoten daar ook zo over denken ;).

brabantia_allihoppa_5

brabantia_allihoppa_6

brabantia_allihoppa_7

brabantia_allihoppa_4

brabantia_allihoppa_8

Dit artikel is een samenwerking met Brabantia.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties