En de woonkamermuur heeft weer een nieuwe kleur

Volgens mij is dit ‘m echt hoor, dé kleur voor de muur in de woonkamer. We wonen hier nog geen vier jaar en toch heeft de muur al drie kleuren gehad. Okergeel, roze en nu dan blauwgrijs. Maar deze kleur wil ik er toch wel langer dan een jaar op laten zitten. 

kleur_muur_allihoppa

Op de een of andere manier had ik steeds het idee dat er geen felle kleur op deze muur moest. Dus werd het okergoud (destijds de kleur van het jaar van Flexa :)). Maar die kleur was ik na een tijd weer zat. Het was een beetje té. We hadden nog de kleur flowerbulb van Flexa staan.  De zit ook op de muur in de werkkamer. En in de werkkamer past ‘ie perfect, maar in de woonkamer? Nah. Niet echt dus.

woonkamer_allihoppa_2

woonkamer_allihoppa

En dus stond ik van het weekend vier lagen verf op de muur te smeren. Want dat roze blijf je maar door blauwgrijs heen zien. Maar nu ben ik dan ook wel echt tevreden. Ik vind dat het blauwgrijs (Blue Gray van Farrow and Ball) heel goed bij de rest van het huis past. Het is een classy kleur en ik hoop dan ook dat we hier niet zo snel klaar mee zijn. Want we hebben nog wel meer te doen hier in huis, zullen we maar zeggen.

Benieuwd naar hoe de muur er eerder uit zag? Check dan de witte muur , de muur in okergoud en de roze muur.

muurkleur_allihoppa

woonkamer_allihoppa_3trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “En de woonkamermuur heeft weer een nieuwe kleur”

  1. Eva says:

    Oeeh ik vind dit heel mooi, erg classy en rustig inderdaad! Kan me niet voorstellen dat deze snel gaat vervelen!