Diy papieren muurwaaiers

Omdat ik pas laat met de babykamer kon beginnen, namelijk vorige week, is het er nog een beetje een kale boel. De meubels staan er, maar daar blijft het eigenlijk ook bij. Ik heb nog wel wat ideeƫn voor leuke diy-decoratie, maar omdat ik ook bezig ben om de rest van het huis gezellig en leefbaar te maken, zou dat nog wel eens even kunnen duren.

Ik was dus op zoek naar iets dat ik redelijk snel kon maken. En daar zijn deze papieren waaiers perfect voor. Ik maakte ze al eens eerder, voor op onze slaapkamer. En ook op onze bruiloft versierden ze een muur. Maar ik deelde nooit een diy. Nu dus wel.

muurwaaiers_allihoppa_2

Je hebt nodig

Papier in leuke kleurtjes
Lijm
Masking tape

Doen

Zorg dat je stukken papier rechthoekig zijn.

diy_muurwaaier

Vouw dan je papier steeds een centimeter om. Eerst naar de ene kant, dan naar de andere kant.

diy_muurwaaier_2

Je krijgt dan een soort harmonica.

diy_muurwaaier_3

Vouw deze doormidden en plak de twee helften aan de bovenkant aan elkaar. Dat kan bijvoorbeeld met hobbylijm. Maak er vier.

diy_muurwaaier_4

Plak deze vier ook weer aan elkaar. Even laten drogen. En hup, met een masking tapeje aan de muur. Op sommige muren blijft dat trouwens niet goed plakken, gebruik dan van die posterplakkers.

muurwaaiers_allihoppa_3

muurwaaiers_allihoppa_5

 trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “Diy papieren muurwaaiers”

  1. Frauke says:

    Leuk! Kleurrijk! En wat een super cute aankleedkussen.

  2. Eva says:

    Aah super leuk! Zo vrolijk en kleurrijk šŸ™‚

  3. Diy hexagon wandkastje | Allihoppa says:

    […] zich wachten, dus er was weinig tijd om de babykamer echt gezellig te maken. Ik maakte al wel wat muurwaaiers van papier om de boel snel wat op te vrolijken. En de mobile hangt ook boven de commode. Maar verder was het […]