Diy bloempot met driehoeken

Planten, ik ben er dol op. Voor in de badkamer kocht ik klimop. De badkamer is nog lang niet klaar, of nouja, heel veel werk is het geloof ik nou ook weer niet, maar het moet wel even gedaan worden en alle klussen liggen hier stil door de komst van een kleine tijdslurpende mini-Hoppa.

bloempot_diy_allihoppa_4

Nou goed, die klimop dus. Die maakt de badkamer wat groener tussen al dat grijs en wit. We overwegen onze douchewand van bamboe te maken en daar ook nog iets met planten aan te doen. Wat weten we nog niet. Tips iemand? De klimop is dus de eerste stap naar een groenere badkamer. En hij heeft het naar zijn zin, want hij heeft zijn eerste nieuwe blaadjes al gemaakt. Voor de gelegenheid is hij even naar beneden gekomen om zijn collega plantjes te ontmoeten.

Over deze diy: ik had al een tijd Modpodge in de kast staan, omdat ik het een keer bij Action zag staan en op Amerikaanse diy-blogs altijd leuke projecten voorbij zag komen waarbij Modpodge werd gebruikt. Bijvoorbeeld deze hele gave van Studio Diy. Dat wilde ik ook. Maar dan op een bloempot voor ons klimopje. Ik zocht mooi vloeipapier uit, knipte er driehoeken van en plakte deze op de bloempot. Zo makkelijk is het!

Ken je Urban Jungle Bloggers al? Check die site voor heeeeel veeeel hele mooie plantenfoto’s. Je zou er je hele huis vol planten van willen zitten. En waarom ook niet?

bloempot_diy_allihoppa_5

Wat heb je nodig

bloempot_diy_allihoppa

Modpodge (ik kocht de mijne bij Action, maar Modpodge is ook te koop bij hobbywinkels)
Vloeipapier
Bloempot
Schaar
Kwastje

Doen

bloempot_diy_allihoppa_2

Knip driehoekjes van verschillende soorten vloeipapier.

Kwast wat modpodge op de plek waar je wil plakken.

Plak de driehoekjes op de pot. Doe steeds een laagje Modpodge over het driehoekje dat je hebt geplakt.

Als je alle driehoeken hebt vastgeplakt, laat je het geheel tenminste 20 minuten drogen.

Doe dan nog een laag Modpodge over de hele bloempot.

bloempot_diy_allihoppa_3trefwoorden: , , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Diy bloempot met driehoeken”

  1. Karlijn says:

    Leuk gedaan Annelies! Staat super vrolijk. X