Confetti in de slaapkamer

Nee nee, confetti in je bed lijkt me ook geen goed idee. Maar confetti op de muren is dan wel weer heel feestelijk. Ik knipte cirkels uit papier en plakte ze met washi tape op de muur. Uh oeps, nu heb ik de hele diy in één zin uitgelegd. Nouja, lekker simpel dus die confetti in de slaapkamer.

slaapkamerconfetti_allihoppa_4

Dit is trouwens deel 1 van een hele serie confetti-blogposts die hier voorbij gaan komen. In alle categorieën van de blog. Lekker veel confetti dus de komende tijd. En om alvast in de stemming te komen, ik maakte natuurlijk al eens een confettitaart en een confettikrans. Dus dan zitten we qua confetti al op 3.

Zal ik dan toch maar aan de uitleg beginnen?

Wat heb je nodig

Verschillende soorten papier (je vindt leuk papier bij Flying Tiger, Hema, of bij tijdschrift Flow). Kies papier dat qua kleur bij elkaar past, maar wees niet bang om veel verschillende printjes te gebruiken.
Glas
Potlood
Schaar
Washi-tape

IMG_20160326_143332

Doen

Trek je glas om. Knip uit. Plak met washi-tape op de muur. That’s it.

slaapkamerconfetti_allihoppa_2

slaapkamerconfetti_allihoppa_3

Tip: Dat boek van Toon Tellegen (Misschien wisten zij alles) is dus heel fijn. Lekker elke avond een kort verhaal voor het slapen gaan.

In dit artikel staan affiliate links. Ik krijg dan een klein percentage als je het artikel koopt via die link.trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

7 Reacties op “Confetti in de slaapkamer”

 1. Blog love Tuesday | #32 | Ook Anna doet dingen says:

  […] Nog meer vrolijkheid vond ik hier op Alihoppa: confetti in de slaapkamer (of een andere ruimte in je huis). Nee, niet op de vloer, […]

 2. Margo says:

  Wat is dit gezellig! En niet too much druk ofzo, heel leuk staat het 🙂

 3. Rowan - sillysis.nl says:

  Jaaaa wat leuk!! Echt om vrolijk van te worden!

 4. Marion says:

  Ziet er super leuk en vrolijk uit!!

 5. Sanne says:

  Super lief, die confetti!

 6. Fleur says:

  Jeeh wat een leuke diy! Ik ben mijn kamer aan het verbouwen en dit lijkt mij dus echt heel erg leuk!

 7. Eva says:

  Echt heeel cute dit! Misschien moet ik dat maar in onze vrij saaie hal of badkamer doen. Oh of in de keuken! Ik kan nu al niet wachten!