Cactussen op je ramen

Tekenen op je ramen is natuurlijk hartstikke leuk. Rond kerst bijvoorbeeld, dan teken je sneeuwvlokjes of ijssterren. Maar de rest van het jaar? Wat teken je dan?

Soms heb je gewoon een beetje inspiratie nodig. Want dan heb je even geen zin of puf om zelf iets te bedenken. Ook ik niet hoor. Soms is het gewoon lekker om gewoon even bezig te zijn in plaats van iets te bedenken.

raamtekening_allihoppa_8

Daarom vond ik het zo leuk dat ik van Anke van Raamtekening wat raamtekeningen (ja duh) mocht uitproberen. Heel simpel: je koopt bij haar een ontwerp, dat print je zelf thuis uit en dan kun je aan de slag. Plak je papier op het raam en tekenen maar.

Nou, dat is trouwens wat te snel gedacht. Want je ramen moeten natuurlijk wel schoon zijn. Dus stond ik eerst de ramen te lappen in een poging tot goed huisvrouwschap. Maar ik kan dat dus helemaal niet. Dus kijk maar om de strepen en vlekken heen.

raamtekening_allihoppa_1

Voor het ene raam in Studio Hoppa koos ik voor cactusjes. Wij hebben korte vensterbanken en zo kan ik toch wat plantjes voor het raam hebben.

raamtekening_allihoppa_3

raamtekening_allihoppa_7

Op het andere raam tekende ik een origami-konijn. Die was nog vrij lastig vanwege de rechte lijnen die niet zo recht zijn als je ze met de hand overtrekt. Misschien zou je daarvoor een liniaaltje of zo kunnen gebruiken.

raamtekening_allihoppa_6

Als ik nu zit te werken kijk ik dus gezellig naar een stel cactussen en een orgamikonijn. En als ik er genoeg van heb, veeg ik ze zo weer uit. Maar dat zal nog wel even duren. Misschien met kerst, als ik er sneeuwvlokken op ga tekenen.

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “Cactussen op je ramen”

 1. majella says:

  Leuk idee

 2. Anke says:

  Superleuke blog, dankjewel ^_^

  En het konijntje is hartstikke goed! Is toch niet erg dat ie niet kaarsrecht is? Dat noem je gewoon creatieve interpretatie 😉

 3. SophieSweetVintage says:

  Ik zag je plantjes op instagram voorbij komen en werd nieuwsgierig. Wat leuk! Ik ga meteen even op de site kijken 🙂 Fijne tip!

 4. Irma says:

  De cactussen zijn leuk, maar ooh het konijntje. Wat een super leuk idee!

 5. Eva says:

  Wat een schattig idee zeg!