Betonnen kandelaars diy

Deze betonnen kandelaars zijn heel makkelijk om te maken. Je mengt het beton tot de goede dikte, giet het in een siliconen cupcakevormpje, stopt de kaars of het waxinelichtje erin en laat het 24 uur drogen.

Omdat het 2014 is en 2014 het jaar wordt waarin ik maar gewoon dingen ga doen (ook dingen die ik eigenlijk heel eng vind), heb ik ook een filmpje gemaakt van hoe je de kandelaars maakt. Ik moet het filmen, uitleggen en monteren nog een beetje onder de knie krijgen hoor, dus spaar me 🙂 Zo zou het handiger zijn geweest als ik ook wat close-ups had gemaakt van wat ik nu eigenlijk aan het doen ben. Volgende keer! Want ik heb de smaak te pakken en wil meer van dit soort filmpjes maken.

Ik heb trouwens echt moeten zoeken naar een plek om dit filmpje te maken. Ons hele (echt ons héle) huis ligt overhoop. Midden in de woonkamer staat het wasrek, daarnaast nog steeds de houten kerstboom, dan een bureaustoel met al onze jassen erop. De keukentafel is tegenwoordig mijn werkplek, maar we moeten er ook aan eten en bovendien staat de platenspeler erop. Dus heb ik mijn bureau maar opgezet voor de overvolle vakkenkast waarin de inhoud van mijn werkkamer gestouwd is. Ideaal is anders, maar je moet wat.trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties