Badkamer update

Man wat een lekker weer is het he. Het voelde echt helemaal als zomer toen ik vanochtend naar buiten liep. Vandaag ben ik een dagje vrij en ga ik aan de slag in de badkamer. Nog eens onze bamboe douchewand lakken en de raamkozijnen schilderen. Lucas heeft afgelopen weekend, behalve gezellige dingen met mij en Olivier doen, namelijk ook nog hard aan de badkamer gewerkt.

En ondanks dat er nog veel gedaan moet worden, begint het er met de komst van de douchewand (in plaats van een smoezelig douchegordijn) toch echt op te lijken. Ik zal bij elke foto even vertellen wat we nog van plan zijn. En voor de echte ramptoeristen staat helemaal onderaan een foto van de badkamer hoe ‘ie was toen we het huis kochten.

badkamerupdate_allihoppa

Hmm, dit hoekje is eigenlijk wel zo’n beetje klaar. Er moeten nog knoppen op de lades van het wastafelmeubel, maar daar is het wel mee gezegd. Voor de lezers met een goed geheugen: inderdaad, ik heb hier een keer verklaard dat we zelf een wastafelmeubel gingen maken. En dit is van Ikea. Soms moet je pragmatisch zijn.

badkamerupdate_allihoppa_2

Ons heerlijke bad. Het ding weegt ongeveer 1000 kilo, waardoor er een graafmachine aan te pas moest komen, om ‘m via het balkon naar binnen te hijsen, maar nu hij op zijn plek staat is dat geen probleem meer. Het enige is dat het water vrij snel afkoelt, omdat het bad natuurlijk niet geïsoleerd is. Hier moeten de kozijnen nog geschilderd worden en dan hangen we de rolgordijnen weer op.

badkamerupdate_allihoppa_5

Aaargh groen! Lijkt me duidelijk he 🙂

En even een lampje ophangen.

Daar links naast het kastje moet nog een deurtje, zodat de waterverwarmer niet meer zo in het zicht hangt.

badkamerupdate_allihoppa_7

Hier ook schilderen, en de douche-afvoer afwerken. En het rekje voor shampooflessen ophangen (maar waar???).

badkamerupdate_allihoppa_3

badkamerupdate_allihoppa_8

 

Oja en ik beloofde het nog aan de ramptoeristen:

badkamer

En voor de echte liefhebber nog een gestripte versie van de badkamer. Lekker door de kieren naar buiten kijken. Wie wil het niet in zijn huis.

badkamer_allihoppatrefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

11 Reacties op “Badkamer update”

 1. Ninke says:

  Wauw, wat is het mooi geworden! Wij gaan in ons nieuwe huis ook de badkamer verbouwen dus dit neem ik even mee als inspiratie 🙂 De kleur op de muur, is dat nou een grijs/taupe-achtige kleur?? Mooi!

 2. Annelies Vermeulen says:

  Dankjewel Ninke. Ja het is lichtgrijs, volgens mij RAL 7035 🙂 Succes met verbouwen!

 3. Iris Vank says:

  Mooi!!

 4. Karin Éénig wonen says:

  Wow, ik vind het echt knap dat je door die oude badkamer heen hebt kunnen kijken. Daar ben ik vaak ook wel goed in, maar dit had ik er nooit van kunnen maken. Wat wordt het mooi, ik vind die douchewand echt heel bijzonder en het bad <3 Who cares dat je niet zelf een badmeubel hebt gemaakt, moet je eens zien wat een pareltje jullie van die oude rotzooi hebben weten te maken!

 5. Annelies Vermeulen says:

  Dankjewel voor je lieve reactie Karin!

 6. Eva says:

  Wauw wat is dit prachtig geworden zeg! Die kleur is geweldig in de badkamer, super stijlvol! En die lamp, wauw wauw <3

 7. Marleen says:

  Prachtig! Modern, warm en groen. Echt heel tof!

 8. Melle says:

  Wow wat een verschil, echt heeeel mooi!

 9. Annelies Vermeulen says:

  Dankjewel Melle.

 10. Nienke says:

  Wauw, wat een prachtige metamorfose! Ik ben helemaal jaloers op je nieuwe prachtige badkamer

 11. Tessa says:

  Wat hebben jullie hier een echt pareltje van gemaakt. Ook super gaaf dat jullie zoveel zelf hebben geklust. Echt super mooi geworden!