favorieten_keuken

Allihoppa’s favorieten: de keuken

Zoals je misschien wel weet, zijn wij in de keuken aan het klussen. Nieuwe keukenkastjes, nieuwe tegels, nieuwe planken en een nieuw kleurtje op de muur. En wat is er dan leuker (vind ik dan) om te dromen over mooie keukenapparaten en accessoires in de keuken? Niks!

De tegels in onze keuken zijn antraciet en het blad is hout. En we hebben de koelkast zwart geschilderd. De keuken kan dus wel wat kleur gebruiken. Nu heb ik stiekem al de roze Brabantia-prullenbak in de keuken staan. Dus het lijkt logisch om in dezelfde pastelkleuren verder te dromen. En oh, wat zijn er mooie spullen te koop. Die Smeg-waterkoker en dan meteen ook maar die Smeg-blender! Maar ja, ze zijn ook wel prijzig, dus of ze daadwerkelijk bij ons in de keuken belanden is maar de vraag. Maar dromen kan altijd natuurlijk!

Wat ik ook graag in de keuken wil, zijn planten. En een vitrinekast voor de mooiste kopjes, schaaltjes en glazen. En een schommel voor Olivier. Hmm, zou dat allemaal passen? Geen idee, maar zoals ik al zei: dromen kan altijd!

Heb jij een favoriet?

Steelpan: Riess

Blender: Smeg

Theedoeken: LileSadi

Waterkoker: Smeg

Kookpan: Riess

Prullenbak: Brabantia

In dit artikel staan affiliate links. Ik krijg dan een klein percentage als je het artikel koopt via die link.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “Allihoppa’s favorieten: de keuken”

  1. Mariska van der Meer says:

    Oh, allemaal even leuk! Maar als ik moet kiezen de roze prullenbak. Krijg een lentegevoel van al die leuke pasteltintjes.

  2. Annelies Vermeulen says:

    Lente! Ja graag Mariska!

  3. Daphne says:

    Ja die Smeg waterkoker wil ik ook! Ik ben echt zo dringend aan een nieuwe waterkoker toe.