Allihoppa & Imakin diy-pakket foto’s borduren

Eindelijk kan ik dit nieuws bekendmaken: ik heb samen met Imakin een zelfmaakpakket foto’s borduren gemaakt! En dat pakket is nu te koop in de Imakin shop

Jinske van Imakin benaderde mij niet zo heel lang geleden met de vraag of ik het zag zitten om samen met haar een zelfmaakpakket te ontwikkelen. Jinske stond met haar shop op Seinfestijn, waar ik de workshop foto’s borduren gaf en zo kwam ze op het idee. Nou had ik zelf al eens zitten denken over het verkopen van zelfmaakpakketten, maar het kwam er nooit van, dus ik vond dit een heel goed idee. We dronken een kop thee en we waren eruit. Ik zocht geschikte foto’s uit mijn collectie en schreef de instructie, Jinske verzamelde alle materialen en verzorgde de mooie verpakking. En nu zijn ze er! Op Flavourites Live heeft Imakin de eerste pakketten zelfs al verkocht.

imakin_allihoppa_5

Inhoud diy-pakket

Als je het diy-pakket koopt, krijg je het volgende: 2 foto’s, 3 x 4 meter borduurgaren, een borduurnaald en natuurlijk de instructie. Het garen is ruim voldoende om ook nog wat van  je eigen foto’s mee te kunnen borduren. Je kunt kiezen uit een pakket met roze, paars en oranje garen of een pakket met groen, blauw en koraal garen.

Het pakket is online te koop in de leuke shop van Imakin, waar nog veel meer diy-pakketten te koop zijn. En ik neem de pakketten ook mee naar de workshops die ik geef.

imakin_allihoppa

 trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “Allihoppa & Imakin diy-pakket foto’s borduren”

 1. Karlijn says:

  Ik zag het op Flavourites 🙂 Super Annelies, erg leuk!

 2. Ceciel says:

  Wauw wat ontzettend leuk en gaaf dat jullie dat samen doen! En idd ik zag ze op Flavourits ook al!

 3. Manon says:

  Wat een leuke samenwerking! Ziet er superleuk uit!

 4. Annelies Vermeulen says:

  Bedankt! Leuk dat jullie zo ook al ‘live’ hebben gezien 🙂

 5. De week rond {allihoppa} | Allihoppa says:

  […] borduren bij mij! Het zijn inloopworkshops, dus je kunt zo aanschuiven. Bovendien neem ik mijn zelfmaak-borduurpakketjes mee, dus als je er een wil kopen, kan dat direct bij mij. Bovenstaande sneeuwbol maakte ik als […]