Alfabetwasknijpers diy

Als je in een huis woont met meerdere mensen kan het fijn zijn om je eigen spullen te  ‘claimen’. Zodat niemand ermee vandoor gaat en dat duidelijk is dat dit jouw spullen zijn. Daarom kwam ik op het idee van alfabetwasknijpers. Maak wasknijpers met alle letters van je naam en knijp ze op je mandje, je schriften of je stapel papieren. Ze zijn zo simpel te maken!

diy

Je hebt nodig

Wasknijpers
Houten letters (koop je bij de hobbywinkel)
Verf (geschikt voor hout)
Kwast
Lijmpistool of bijvoorbeeld houtlijm

Doen

Kies de letters die je wil gebruiken en schilder deze in de kleuren die je mooi vind. Let op: niet alle kleuren dekken even goed, dus probeer dat van tevoren uit. Schilder ook de achterkant en de zijkant, anders zie je hier de houtkleur nog. Of je moet dat leuk vinden natuurlijk, dan doe je het niet.

Laat de letters een uurtje drogen aan alle kanten. Warm je lijmpistool op (of gebruik houtlijm) en lijm de letter op de wasknijper. Let op dat je alle letters ongeveer op dezelfde plek op de wasknijper plakt, dan staan ze in één lijn. Of je moet het leuk vinden dat ze een beetje verspringen. Laat ze een tijdje drogen en klaar ben je.

hart 
 
 
 

Reacties