Afval scheiden, maar dan leuk

Van troepjes en prulletjes in huis hou ik echt niet. Ik wil een opgeruimd huis. Iets wat nogal onhoudbaar is met twee kleine kinderen , dat weet ik ook wel. Maar goed, ik ben neurotisch en wil het toch zo netjes mogelijk houden. In de praktijk komt het er op neer dat ik tientallen keren per dag de tuin in loop naar de papierbak, de groenbak en de glasbak. Omdat ik het belangrijk vind om afval te scheiden, maar dan niet de hele dag die troep op het aanrecht wil hebben liggen. En al die containers staan nu eenmaal buiten. 

brabantia_afvalscheiden_allihoppa_5

De troubles van de neurotische moeder zullen we het maar noemen. Die trouwens ook nog eens een enorme koukleum is.  Dus nu het behoorlijk fris wordt buiten, wordt het steeds vervelender om ik-weet-niet-hoe-vaak naar buiten te gaan met al die krantjes, bananenschillen en lege potten pindakaas. Maar, en nu komt het goede nieuws, Brabantia heeft de oplossing: de Bo Touch Bin. Een prullenbak met meerdere compartimenten waarin je binnen alvast je afval kan scheiden. Je hoeft dus niks meer op je aanrecht te bewaren! Toen ik er een mocht uitzoeken, kon ik mijn geluk uiteraard niet op.

Ik koos voor de zwarte, dat hadden jullie ook al gezien neem ik aan, met drie compartimenten, dat hadden jullie dan weer niet gezien. Zo kan ik glas, papier en groenafval apart bewaren en alles aan het einde van de dag naar buiten in de grote bakken gooien. En het fijne is: de Bo Touch Bin is nog mooi ook. Met zijn kleur en leuke pootjes past hij perfect in onze keuken. Ideaal!

brabantia_afvalscheiden_allihoppa_3

brabantia_afvalscheiden_allihoppa_2

brabantia_afvalscheiden_allihoppatrefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Afval scheiden, maar dan leuk”

  1. Willemien says:

    Chique zo op die pootjes!
    Ik ben zelf fan van de binbang: stapelbare bakken met handvat die je lekker makkelijk mee naar de glas-/papier-/plasticcontainer meeneemt. Zonder pootjes, maar ook heel mooi.