Hotspot: Winter Winkel van Ka-ching Collectief

Nog op zoek naar een leuk Sinterklaas- of kerstcadeautje? Of gewoon iets moois en unieks voor jezelf? Ga dan eens kijken bij de Winter Winkel van het Ka-ching Collectief in Amsterdam.

winterwinkel_allihoppa_1

In de Winter Winkel vind je handgemaakte en vintage producten van 25 Etsy-verkopers. Wat normaal alleen online te koop is, kun je nu met eigen ogen bekijken in de Winter Winkel. Bijvoorbeeld de prachtige babykleding van Swearhouse, de papieren producten van de Krantenkapper of de geschilderde huisjes van Roses are Red.

winterwinkel_allihoppa_6

De Winter Winkel is een tijdelijke pop-up shop die is georganiseerd door de meiden van het Ka-ching Collectief, een samenwerkingsverband van Etsy-verkopers. Vorig jaar openden zij ook een Winter Winkel, maar toen was de winkel ‘slechts’ 10 dagen open. Deze keer is de winkel twee hele maanden geopend, tot en met 24 december.

winterwinkel_allihoppa_4

De prachtige meubels waarop de producten liggen, zijn speciaal gemaakt voor de Winter Winkel en zijn tevens te koop.

winterwinkel_allihoppa_8

In de winkel zijn de komende tijd ook een boel workshops te doen. Bijvoorbeeld een kerstkrans maken, zeefdrukken op textiel, en natuurlijk de workshops die ik zelf geef: sneeuwbollen maken en vilten dieren naaien. Bekijk het hele overzicht van workshops.

winterwinkel_allihoppa_5

De Winter Winkel ligt op loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam, vlakbij de Nieuwmarkt. De winkel is geopend tot en met 24 december, op woensdag t/m zondag.

Winter Winkel
Oudezijds Achterburgwal 121, Amsterdam

winterwinkel_allihoppa_2

winterwinkel_allihoppa_7

 trefwoorden: , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Hotspot: Winter Winkel van Ka-ching Collectief”

  1. Karlijn says:

    Ik vind het een heerlijke winkel. Heb al wat mooie kaarten gekocht en wat andere dingen aan mijn verlanglijstje toegevoegd 🙂