Op het dak in Rotterdam

Zeven verdiepingen hoog en de lift is kapot. Erg? Nee hoor, het maakt het gewoon nog meer de moeite waard om lekker te eten en drinken Op het dak in Rotterdam.

ophetdak_allihoppa_2

Wat hadden we een geluk met het weer zaterdag. Het was veel mooier dan verwacht! Dus had ik te warme kleren aan, mijn zonnebril niet mee, etc. Maar beter zo dan omgekeerd nietwaar.

ophetdak_allihoppa_4

Dus zaten we, na alle trappen te hebben beklommen, lekker buiten in de zon op het terras van Op het dak. Bij Op het dak kun je ontbijten en lunchen. Op het menu staan veel vegetarische gerechten met ingredi├źnten van het seizoen, uit eigen tuin en van boeren en leveranciers uit de regio. Ik at een ‘Buddha bowl op het dak’: een kom rijst in massamankruiden met oesterzwammen, tempeh, kimchi, crunchy toppings & tahindressing. Dit was echt heerlijk. Verder dronk ik de pittige smoothie van de dag met veel gember.

ophetdak_allihoppa_3

Zo vroeg in het seizoen was er in de moestuin nog niet veel te zien natuurlijk, maar verder in de lente kijk je op het terras uit over de groenten in de moestuin. En de skyline van Rotterdam is er natuurlijk altijd. Sjonge wat zaten we goed daar op het terras, waarom zijn we niet de hele dag gebleven? Omdat Rotterdam natuurlijk nog meer te bieden heeft. Maar daarover later meer (de spanning, de spanning, je voelt ‘m he ;)).

ophetdak_allihoppa

ophetdak_allihoppa_6trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Op het dak in Rotterdam”

  1. Stek de stadstuinwinkel in Rotterdam | Allihoppa says:

    […] Ga dan naar Op het dak. […]