Op de foto met z’n allen

Foto’s van de kinderen maken we dagelijks. Soms staan we er zelf ook nog op. Maar met zijn vieren staan we zelden op de foto. Voor mijn verjaardag kreeg ik daarom van Lucas (en mezelf ;)) een fotoshoot cadeau. 

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-129

De keuze voor de fotograaf was snel gemaakt: Sigrid van At Hello. Ik vind haar foto’s zo mooi en ze doet veel familiefotografie. Check haar site vooral even.

Ons idee was om te gaan wandelen, zoals wij elke week wel gaan wandelen. Eerst bij de kersenboomgaard naar de trampolines en onder de druiven door richting Kromme Rijn. Ondertussen verzamelt Olivier takken en steentjes die hij op de brug in het water gooit. En dan weer lekker naar huis.

Dit was een goede keuze, want Olivier kon gewoon lekker doen wat hij altijd doet en Sigrid wandelde met ons mee. Heel ontspannen. Tuurlijk hebben we ook hier en daar wel geposeerd, anders hadden we geen fotograaf mee hoeven nemen 🙂

Ik ben heel blij met het resultaat en we hebben nu echt mooi beeldmateriaal van deze periode in ons leven. Ik ben nooit zo van foto’s van mezelf aan de muur hangen, maar dat zou nu zomaar kunnen gebeuren.

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-136
AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-160

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-45

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-127

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-66

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-80

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-2

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-99

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-72

AtHelloFotografie_Fam.Lierop_HR-148 
 
 
 

Reacties 

 

3 Reacties op “Op de foto met z’n allen”

  1. Denise Beckand says:

    Wat een fijne foto’s Annelies, ophangen zou ik zeggen!! Alleen welke, ze zijn allemaal zo mooi :-))

  2. Manon says:

    Wat een prachtige foto’s!

  3. Family // Annelies, Lucas, Olivier & Jens says:

    […] dit lieve gezin het net zo leuk had gevonden. Annelies schreef er zelfs een bericht over op haar blog. En gelukkig mag ik ook een deel van de foto’s met jullie delen. Mooi gezin; geniet van […]