Hotspot: WT Urban cafe and kitchen in Utrecht

Het beste uitzicht van Utrecht? Vanaf de Dom waarschijnlijk? Of de Rabobanktorens? Ja zeker, maar sinds eind vorig jaar is daar WT Urban cafe and kitchen bijgekomen. In de watertoren op Rotsoord kun je nu ook eten en drinken met dus een prachtig uitzicht over de stad.

watertoren_allihoppa_5

Je eet op de 9e of 10e verdieping van de Watertoren. En in de zomer komen er ook nog tafels buiten te staan. Je moet geen hoogtevrees hebben, zullen we maar zeggen. Heb ik wel trouwens, maar die moet ik dan maar even negeren.

watertoren_allihoppa_2

Beneden in de watertoren is een café met terras aan het water. Daar wordt binnenkort ook een lunch geserveerd.

watertoren_allihoppa

Met oud & nieuw is het restaurant ook open en dat schijnt redelijk fantastisch te zijn. Want je ziet dan natuurlijk het vuurwerk boven heel Utrecht.

watertoren_allihoppa_4

De kaart is Frans, maar heeft ook vegetarische opties. Wil je er eten? Dan reserveer je beter even, want op sommige dagen is het restaurant al maanden volgeboekt.

watertoren_allihoppa_3

WT Urban Cafe and Kitchen
Heuveloord 25a, Utrechttrefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Hotspot: WT Urban cafe and kitchen in Utrecht”

  1. Anna says:

    Jaaa, heerlijk om even mee te kijken! Ik heb er al zoveel over gehoord, maar ben er nog niet naartoe gegaan. Oei, goed om te weten dat het belangrijk is om te boeken van tevoren. Ik zou er met mijn snuggere hoofd gewoon random naartoe gaan, haha! Wat een prachtig uitzicht <3. Nu wil ik er écht naartoe.

  2. Annelies Vermeulen says:

    @Anna: Ja het is er echt prachtig. Ben benieuwd naar het eten 🙂