Hotspot: Villa Augustus in Dordrecht

Een hotel, een restaurant, een winkel, een bakkerij, een prachtige moestuin: Wat heeft Villa Augustus niet? Nouja, ook van alles, maar er dus veel daar bij Villa Augustus in Dordrecht. Op een prachtige plek aan het water ligt deze voormalige watertoren met villa. Nu kun je er dus eten, drinken, slapen en mooie dingen kopen. Het is een van mijn favoriete plekken.

villa_augustus_allihoppa_3Ā Want kijk nou dat gebouw! Dat is toch prachtig. En dan die tuin eromheen.

villa_augustus_allihoppa_4

Voor ons huwelijk kregen we een overnachting bij Villa Augustus cadeau en dat was heerlijk. We aten ’s avonds in het restaurant, zaten later nog aan het water naar de bootjes en lichtjes te kijken en konden toen lekker gaan slapen. Om de volgende ochtend heerlijk te ontbijten. Zo fijn!

villa_augustus_allihoppa_7

En van de winkel word ik ook zo blij. Prachtige producten op een mooie plek. Lastig om daar met lege handen te vertrekken. Wij nemen in elk geval altijd een brood mee. En misschien ook nog wel eens iets ander leuks šŸ˜‰

villa_augustus_allihoppa_5

Het enige waar ik minder enthousiast over ben? Ja het klinkt misschien heel raar als je bovenstaande foto ziet. Maar het is het eten. Ik vind dat er voor vegetariƫrs weinig keus is. Qua lunch kwamen we uit op gegrilde groenten en een tosti met mozzarella. Allebei lekker, maar ook vet. Die salade was dan wel weer helemaal geweldig!

Maar goed, de koffie, taart en de prachtige plek zijn absoluut een aanrader.

villa_augustus_allihoppa

villa_augustus_allihoppa_2trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties