flavourites live

Flavourites Live

Vrijdag was ik op Flavourites Live, het evenement waar webshops in het echt te bewonderen zijn. Ook vond er Flavourites Live Business plaats, waar allerlei lezingen en workshops werden gegeven voor workshopeigenaren. Ik ging naar de lezing van Marlous Snijder van Oh Marie, die vertelde over snelle styling en productfotografie. Ook ontmoette ik er een aantal bekenden (hai allemaal!) en werd er dus veel gekletst. (En daarna ging ik naar de WinterWinkel en was er nog meer geklets. Ik moest er zaterdag behoorlijk van bijkomen 🙂 )

Ik vond de kwaliteit van de stands wisselend. Sommige waren prachtig aangekleed, anderen wat minder of zelfs helemaal niet gedecoreerd. Hierdoor was het niet een grote wauw-belevenis. Bovendien hou ik iets te goed in de gaten wat er online verkocht word, dus waren er voor mij weinig verrassingen. Maar er zaten zeker mooitjes tussen. Hieronder een aantal van mijn favorieten.

Dat ik dol ben op letters vertelde ik al eens, maar deze karaf van Design Letters slaat alles. Zo mooi! Hij is te koop bij Kleur op tafel. Ze hebben er ook borden, schaaltjes en mokken met de letters in de typografie van Arne Jacobsen. En allemaal even mooi. (Dat ik bijna een mok op de grond gooide om deze foto te maken, laat ik maar even buiten beschouwing. Het ging net goed.)

 flavouriteslive_allihoppa_2

De prijs voor de vrolijkste stand gaat naar A little lovely company. Deze nieuwe webshop werd gelanceerd op Flavourites Live en is dus pas net online. De shop staat helemaal in het teken van feest. Heel vrolijk. De letterbanner die ze verkopen (jaja die letters weer) vind ik prachtig.  En ballonnen met confetti zijn altijd leuk.

 flavouriteslive_allihoppa_3

Simpel, maar mooi vind ik deze kartonnen hangers van Oh so pretty party. Ze waren te koop bij By Zenz, waar ook nog hele leuke mini honeycombballen werden verkocht. Zo leuk voor in de kerstboom.

 flavouriteslive_allihoppa_4

Deze boompjes en engel van Jurianne Matter zijn prachtig. Ze werden verkocht bij Studio de Winkel.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties