Creatieve markten & workshopskalender oktober 2015

Iets eerder dan normaal, maar dan heb je goed de tijd om al je favoriete markten en workshops in te plannen. Want er is genoeg te doen! Check de kalender van oktober!

Zaterdag 3 oktober

Workshop illustreren bij Urlaub

In de workshop Karakters tekenen door Vera van Groos maak je met zo min mogelijk lijnen een sprekend verhaal. We nemen als basis een gebeurtenis die je zelf hebt meegemaakt, en laten daar vervolgens onze fantasie op los.

Tijd: 13.00 – 16.00 uur

Zondag 4 oktober

Sunday Market in Amsterdam

De Sunday Market is een maandelijkse fashion, art & designmarkt in Amsterdam. Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken. De Sunday Market vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amterdam.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Soul Market in Roermond

De Soul Market is een bruisende markt vol duurzame, inspirerende, unieke en handgemaakte producten, lekkere bio hapjes en drankjes en inspirerende workshops en goede live muziek.
Tijd: 12.00 – 18.00 uur

Vrijdag 16 oktober & 23 oktober

Kickstart Creatief Ondernemen door Urlaub

Tijdens deze dag gaan wij, als ervaringsdeskundigen, je helpen om van je droom een concreter plan te maken. We gaan je ‘ja maars’ omzetten in ‘oké doen!” en al die blokkades in je hoofd eens grondig en met een gezonde dosis nuchterheid te lijf. Dit alles in de vertrouwelijkheid van een kleine groep mensen; een zo persoonlijk mogelijke benadering. Ons doel: zoveel mogelijk mensen verder helpen op het pad dat wij ook ooit gegaan zijn (en dat ook voor ons nog iedere dag verrassingen in petto heeft).

Tijd: 11.00 – 16.00 uur

Zondag 18 oktober

Feelgoodmarket in Eindhoven

De Feelgood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, Streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) Food en mooie, originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops, dans en theater.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur

Zaterdag 24 oktober

Monoprinten bij Urlaub

Bij het monoprinten rol je een glazen plaat in met inkt om hier vervolgens bewerkingen op uit te voeren die je lijnen en vormen er steeds weer anders uit zullen laten zien. Je kunt een serie prachtige kunstwerken maken, maar je kunt de gemaakte prints ook voor andere toepassingen gebruiken, zoals bijvoorbeeld collagemateriaal voor je illustraties.
Tijd: 13.00 – 16.00 uur.

Zondag 25 oktober

Swan Market in Rotterdam

Swan Market is een lifestyle markt, waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke Food trucks en live muziek van opkomende tot gerenomeerde artiesten.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Kids Market in Maastricht

Ouders kunnen hier terecht om kinderkleding en speelgoed te verkopen en te kopen. Voor kinderen is er van alles te doen. Van KIDS*MARKET zijn er twee varianten; lente- en najaarseditie! 

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Creatieve markten & workshopskalender oktober 2015”

  1. Karlijn says:

    En zoals gewoonlijk wil ik weer overal naartoe 🙂

  2. Annelies Vermeulen says:

    @Karlijn: Ja he. Is ook zo leuk allemaal 🙂