markt

Creatieve markten & workshopskalender oktober 2014

Creatieve workshops en leuke markten. In oktober kun je weer lekker op pad om te shoppen en creatief bezig te gaan. Hier de leukste markten en workshops op een rij.

Zaterdag 4 oktober

Workshop diy zeefdruk bij Urlaub

Deze DIY zeefdruk techniek leent zich bij uitstek voor kleine eenvoudige grafische vormen (niet voor gedetailleerde lijntekeningen). Je gaat naar huis met een direct te gebruiken of kado te geven kussenhoes, theedoek of shopper, je eigen zeefdrukraam (pje) én een dosis inspiratie om zelf te gaan zeefdrukken.

Tijd: 13.00 – 16.00 uur.

Zondag 5 oktober

Sunday Market in Amsterdam

De Sunday Market is een maandelijkse fashion, art & designmarkt in Amsterdam. Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken.

De Sunday Market vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amterdam.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Workshop boekbinden bij Elle Aime

Kirsten Peerdeman van Atelier Indrukwekkend leert je tijdens deze workshop hoe je kunt zeefdrukken zonder te belichten. Handig, want zo kun je na de workshop thuis ook aan de slag met deze DIY zeefdruk-techniek!

Tijd: 13.00 – 16.30 uur.

Zondag 12 oktober

Pop-up market in Alkmaar

Op De Pop Up Market vind je meer dan 80 kramen met creatieve en unieke items. Daarnaast zijn er kramen met biologisch eten, buitenlandse specialiteiten en allerlei verrassende snacks. Er zijn live optredens van lokale artiesten. Aan de kleinsten is ook gedacht, zij kunnen zich uitleven op het springkussen. 

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Zaterdag 18 oktober

Dutch Design Week in Eindhoven

Van 18 tot en met 26 oktober vindt in Eindhoven de Dutch Design Week plaats. Heel Eindhoven staat dan in het teken van design.

Workshop moodboard maken bij Studio L.I.M. in Dordrecht

Ben je toe aan een nieuw interieur of vind je het leuk om met je interieur bezig te zijn? In deze workshop krijg je  uitleg over kleur, trends en verschillende stijlen. Door je eigen moodboard te maken, leer je je stijl verder uit te werken.We werken met tijdschriften, verf en allerlei andere materialen. De workshop wordt afgesloten met een gezellige lunch.

Tijd: 10.30 – 13.00 uur.

Zondag 19 oktober

Feelgood market in Eindhoven

De Feelgood Market is een markt op Strijp-S in Eindhoven vol design, art, fashion, streekproducten, vintage, food en mooie creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, workshops, dans en theater. Op tientallen plaatsen door de stad zijn exposities, lezingen en tentoonstellingen te bewonderen.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Workshop tafelstyling in Vught

Je wilt graag je tafel stylen voor bijvoorbeeld een huwelijk/verjaardag of een ander bijzonder moment, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen. Geen probleem! Tijdens deze workshop leer je hoe je de tafelstyling kunt aanpakken. En het mooie is dat je na het harde werk lekker gaat lunchen met heerlijke zoete en hartige lekkernijen, glas wijn en koffie of thee.

Tijd: 10.30 – 14.00 uur.

Woensdag 22 oktober

Workshop Milk Paint bij Studio L.I.M. in Dordrecht

Wil je de verschillende technieken leren om met deze verf te schilderen ? In deze workshop krijg je uitleg over het product. Je gaat oefenen op verschillende testplankjes en leert hoe je met Milkpaint je meubels de perfecte brocante of verweerde uitstraling geeft. Experimenteer met verschillende technieken zoals Chippy look, doorschuren en het gebruik van wax Puck. Aan het eind van de workshop ga je aan de slag met een klein meubelstuk. Dit meubelstuk mag je mee naar huis nemen. De workshop duurt 5 uur en is incl. lunch, koffie thee en wat lekkers.

Tijd: 11.00 – 16.00 uur.

Vrijdag 24 oktober

Workshop moodboard maken bij Studio L.I.M. in Dordrecht

Ben je toe aan een nieuw interieur of vind je het leuk om met je interieur bezig te zijn? In deze workshop krijg je  uitleg over kleur, trends en verschillende stijlen. Door je eigen moodboard te maken, leer je je stijl verder uit te werken.We werken met tijdschriften, verf en allerlei andere materialen. De workshop wordt afgesloten met een gezellige lunch.

Tijd: 10.00 – 12.30 uur.

Zondag 26 oktober

Fort Isabella Market in Vught

Een leuke mix van hippe producten, lekker eten, een kopje koffie en een glaasje wijn, dat vind je op Fort Isabella Market in Vught. Behalve struinen over de markt, kun je ook wandelen over het mooie terrein van Fort Isabella.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

woensdag 29 oktober

Workshop gift wrapping bij Elle Aime

Tijdens deze workshop gift wrapping door Lisa Manuels leer je je eigen cadeauzakjes, doosjes en enveloppen vouwen. Je maakt gift tags, kleine slingertjes en cupcake toppers, versiert je eigen cadeaupapier en gaat aan de slag met masking tape, stickers, stempels, ponsen en heel veel mooi papier.

Tijd: 13.00 – 15.30.

Mis je iets? Laat het me weten in de comments of via annelies@allihoppa.nl.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties