markt

Creatieve markten & workshopskalender juli 2014

Creatieve workshops en leuke markten. In juli is er weer genoeg te doen op creatief gebied, al is het natuurlijk wel zomer en daardoor wat minder druk met markten en workshops. Hier de leukste markten op een rij.

zondag 6 juli

Sunday Market in Amsterdam

De Sunday Market is een maandelijkse fashion, art & designmarkt in Amsterdam. Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken.

De Sunday Market vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amterdam.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Die zijn leuk! in Groningen

Arts en Crafts festival op de Vismarkt in Groningen. 75 kramen met hip handwerk, design, eco, vintage en retro. Maar ook live muziek, demonstraties en diverse workshops. Ook is er een haakterras van stichting Earlybirds waar zowel gevorderden als beginners kunnen aanschuiven om Early birds te haken voor couveusebaby’s.

Tijd: 11.00 – 17.00 uur.

Zondag 13 juli

Markt van Morgen in Antwerpen

Op de Markt van Morgen is een groot aanbod van unieke en handgemaakte kwaliteitsproducten te vinden. Dit dankzij het sympathieke en unieke concept: beginnende en eigenwijze ontwerpers kunnen hun creaties tonen en verkopen. En dit alles omlijst in een muzikaal kader waar dj’s, performers en muzikanten de sfeer neerzetten. Het gaat hier om verscheidene creatieve vormen: van mode tot accessoires en juwelen tot zelfs grafisch, interieur en meubilair.

Tijd: 11.00 – 18.00 uur.

Original Market in Leiden

Op de original market vind je originele ontwerpen, gave vintage spullen en unieke design cadeautjes. Met de hand gemaakt of met liefde bewaard. Voor in je huis of voor jezelf. Duurzaam, hergebruik, upcycling. Met aandacht voor product, materiaal en verhaal.

zondag 27 juli

Pop-up market in Dordrecht

Lifestylemarkt in het centrum van Dordrecht.

Tijd: 12.00 – 17.00 uur.

Swan Market in Rotterdam

Swan Market is een lifestyle event, dat bestaat uit een grote markt met een overwegend handmade creatief aanbod op het gebied van kunst, design, mode, vintage, puur eten en drinken en veel meer. Naast de markt is er een Food courtdat grenst aan het podium met live muziek.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Mis je iets? Laat het me weten in de comments of via annelies@allihoppa.nl.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties