markt

Creatieve markten & workshopskalender januari 2015

Gelukkig nieuwjaar! De eerste markten & workshopskalender van het nieuwe jaar. Het zijn er niet zo veel, maar je kunt wel degelijk lekker creatief het nieuwe jaar in! 

Zondag 4 januari

Sunday Market in Amsterdam

De Sunday Market is een maandelijkse fashion, art & designmarkt in Amsterdam. Op de Sunday Market vind je een selectie van uiteenlopende ontwerpen op het gebied van interieur en product design, keramiek, mode, vintage, sieraden, accessoires, illustraties, betaalbare kunst, kids´design, mooie biologische producten, en lekker eten en drinken.

De Sunday Market vindt plaats op het terrein van de Westergasfabriek in Amterdam.

Tijd: 12.00 – 18.00 uur.

Donderdag 22 januari

Mini-cursus dieren illustreren bij Elle Aime

De start van de mini-cursus dieren illustreren bij Elle Aime in Rotterdam. Je leert realistische illustraties maken van dieren van Ferdy Remijn, een illustrator uit Rotterdam. Hij werkt vooral met potlood en fineliners en legt tijdens de cursus uit hoe hij te werk gaat. De cursus bestaat uit 3 lessen en aan het einde gaat iedereen naar huis met een eigen illustratie in een lijstje!

Tijd: 19.00 – 22.00 uur.

Zaterdag 24 januari

Workshop porselein beschilderen bij Elle Aime

Tjdens deze workshop leer je hoe je kunt werken met porseleinverf en porseleinstiften. Kies uit een heleboel fijne vintage kopjes, bordjes en schalen, breng je eigen ontwerp over en ga met iets heel moois naar huis.

Tijd: 13.00 – 16.00 uur.

Mis je iets? Laat het me weten in de comments of via annelies@allihoppa.nl.trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties