bordurenopfoto_allihoppa

Allihoppa workshop op Etsy Craft Party

Spannend nieuws! Ik ga een workshop geven op de Etsy Craft Party van het Ka-ching Collectief!

Etsy Craft Party’s worden over de hele wereld gegeven. Ook in Nederland worden er een aantal georganiseerd.  Waaronder de Craft Party van het Ka-ching Collectief in Amsterdam. En daar ga ik een workshop foto’s borduren geven!

Borduren op foto’s is ontzettend leuk. Want je kunt je eigen fantasie toevoegen aan je foto. Een bloemetje hier, een hartje daar. Lekker kleurig en vrolijk. Ik vind het effect het mooist op zwart-witfoto’s. Dan spring het gekleurde garen er lekker uit. Maar natuurlijk kun je ook op kleurenfoto’s borduren. Kleurenfoto’s maak je trouwens eenvoudig zwart-wit in Photoshop of andere fotobewerkingsprogramma’s.

Dus kom vooral langs als je zin hebt in een gezellig middagje waarbij je ook nog eens mooie dingen maakt. Je hoeft geen Etsy-winkel te hebben om mee te doen aan de Craft Party. Iedereen mag meedoen!

Geef je van te voren wel even op via deze link.

Ik verheug me er enorm op. Miranda van Puur Anders geeft ook een workshop waarin je bloemen kunt maken van foto’s. Zo gaaf! En je kunt instagramfoto’s direct laten printen!

Wanneer & waar

7 juni 2014
13.00 – 17.00 uur

Open Coop
Tolhuisweg 2
Amsterdam

bordurenopfotos_allihoppa

 trefwoorden: , , ,
 
 
 
 

Reacties 

 

5 Reacties op “Allihoppa workshop op Etsy Craft Party”

 1. Eva says:

  Aah wat leuk! Mocht je ooit een keer ergens in Berlijn een cursus geven hoor ik het wel he? 😉

 2. Annelies Vermeulen says:

  Berlijn! Dat zou fantastisch zijn!

 3. De week rond {Allihoppa} | Allihoppa says:

  […] vind ik dat eigenlijk ook best leuk) deze week. Zo werd bekend dat ik een workshop ga geven op de Etsy Craft Party op 7 juni in Amsterdam! Daar heb ik heel erg veel zin in! Het belooft heel gezellig te worden dus […]

 4. Manic Monday: Craft Party 2014 | Het Ka-ching Collectief says:

  […] Het thema is dit jaar: give new meaning to old photographs. Dit doen we op de Ka-ching Craft Party door op foto’s te borduren onder leiding van Annelies van Allihoppa. […]

 5. Ka-ching Etsy Craft Party this Saturday | Mouseblossom says:

  […] Workshops! By Annelies from Allihoppa: […]