ichinithree_keepcup_allihoppa

Plastic fantastic

Ik werk als freelance webredacteur steeds op andere plaatsen en wat me op een gegeven moment begon te ergeren was het aantal plastic en papieren bekers dat ik verbruikte. Ik probeer me over het algemeen zo milieuvriendelijk en duurzaam mogelijk te gedragen (afval scheiden, vegetariƫr zijn, verwarming niet te hoog, etc, etc) dus al die weggooitroep past daar helemaal niet bij.

Daarom kocht ik een Keepcup. Dat is een plastic beker die je kan hervullen en hervullen, ook als je bijvoorbeeld een koffie to-go haalt. Hij kan gewoon in de vaatwasser. Ondanks dat de Keepcup van plastic is, is hij volgens de makers al beter voor het milieu dan 15 weggooibekertjes. Dus binnen 3 dagen ben je al milieuvriendelijker bezig. Snelle winst.

De kleurtjes van mijn Keepcup passen perfect bij het mooie notitieboekje dat ik won op de mooie blog Things I Love. Het notitieboekje is van Ichi Ni Three, de shop van de Britse Jill Phillips. Ik vind haar stationary geweldig, niet in de laatste plaats door de zwarte kat. 
 
 
 

Reacties