schoenen_allihoppa_2

Met je schoenen op de bank

Schoenen kopen, het is mijn hobby niet. Ik heb best grote voeten, waardoor er in schoenenwinkels vaak niks voor mij te vinden is. Online shoppen maakt dat natuurlijk allemaal stukken beter, want dan zoek je vanaf je megachille nieuwe bank gewoon net zo lang tot er wel iets in je maat is.

schoenen_allihoppa_3

Nieuwe sneakers stonden al even op mijn wantlist. Maar ik had nog wat extra eisen, want ik wil graag schoenen die niet van leer zijn en dan valt er al heel wat af. Maar Vans zijn natuurlijk vaak van stof. Dus toen schoenenwebshop Footway mij benaderde voor een samenwerking, was ik blij verrast dat ze Vans in hun collectie hebben en dan in het bijzonder deze vegan Vans. Precies waar ik naar op zoek was.

Ze zijn simpel, basic, maar passen juist daarom overal bij. Ze zitten heerlijk. En omdat ik er nog niet mee buiten had gelopen, mocht ik er wel even mee op onze nieuwe bank liggen. Wie is de mol kijken. Heerlijk!

schoenen_allihoppa 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Met je schoenen op de bank”

  1. Eva says:

    Ik heb net mn eerste paar VANS besteld, ben erg benieuwd hoe ze zitten! Greep eerst altijd naar Nikes maar het mag wel iets minder lomp onder mn jurkjes 😉

  2. Annelies says:

    @Eva: Oh nice! Ze zitten vast goed. Nikes vind ik ook vaak mooi hoor!