Leuke lentekleding

Weet je waar ik slecht in ben? Broeken kopen. En dat terwijl ik ze graag draag. Maar je ziet me veel vaker in rokken en jurken. Misschien omdat die makkelijker passen en sneller leuk staan. Broeken moeten toch altijd precies goed zitten om leuk te staan. En dan sta je zo’n tijd in de paskamer. 

Maar binnenkort wil ik toch echt de tijds-, geld- en moeite-investering doen, want ik heb nu nog maar één broek die ik graag draag en dat is wel echt net karig. Als je tips hebt voor fijne broekenmerken, laat het me dan vooral weten want ik ben redelijk clueless.

Goed, matchend bij de broek die ik nog moet kopen, maakte ik deze combi van leuke lentekleren. Naar die roze schoenen zit ik al een tijdje te kijken. Ik vind ze tof, maar hoe goed combineren ze met mijn kleren? En zo’n vest met korte mouwen, is dat nou handig? De jas en het shirt vind ik sowieso mooi. En misschien moet het deze broek maar worden?

Broek: Gsus
Vest: Sissy Boy
Schoenen: Clarks
Jas: Nümph
Shirt: Sissy Boy

 

 trefwoorden: ,
 
 
 
 

Reacties 

 

6 Reacties op “Leuke lentekleding”

 1. Daphne says:

  Ik ken het en heb ook bijna geen broeken meer. Pfff, vooral na mijn zwangerschap echt een uitdaging en geen zin in. Online bestel ik er veel en zo’n teleurstelling als alles terug moet en in de paskamer zucht en met een dreumes geen tijd voor. Dan ga ik voor die kekke schoenen haha. Maar ik ben een beetje bang dat die ene spijkerbroek binnenkort bye bye zwaai zwaai gaat.

 2. Annelies Vermeulen says:

  Ja dat is het ook ja. Rokken kun je veel makkelijker online bestellen. Maar ik ga dit jaar nog een broek kopen hoor. Dat is mijn doel 😉

 3. Ninke says:

  Ik heb me een tijd geleden bij Levi’s in een broek laten hijsen nadat ze me helemaal op hadden gemeten en hadden geconstateerd dat ik het type ‘demi curve’ ben. Ik heb nog nooit zo’n goed zittende spijkerbroek gehad! En hij blijft mooi! Ik heb niet het makkelijkste figuur (lees: brede heupen & korte pootjes) dus ben heel blij met eindelijk een broek die goed zit:)

 4. Annelies Vermeulen says:

  @Ninke: Opmeten, wow dat klinkt professioneel. Wat goed! Bedankt voor de tip.

 5. Suzanne Brummel says:

  Superleuk inderdaad! Die schoenen vooral! Fijn weekend xx

 6. Babette | StudioBabsie says:

  Oh wat leuke lentekleren, zou zo alles willen hebben! 😉