shoot_allihoppa

Shoot van Zilverblauw boekrecensie

Dit boek heeft bij mij iets veranderd. Ja, echt. Op deze blog zou je het kunnen zien. Ik ben namelijk gestopt met fotograferen op de automatische stand. Nu vond ik al veel langer dat ik daar eens mee op moest houden, maar ja, als ik dan weer ging fotograferen deed ik het maar weer snel op de automatische stand. Maar nu dus niet meer.

shoot_allihoppa_2

En dat komt door de fijne uitleg van Anki van Zilverblauw. Ze legt in het boek Shoot uit hoe je mooie foto’s maakt, en dat fotograferen meer gaat om goed kijken dan om alle technische ‘skills’. Hoewel die technische skills natuurlijk wel weer helpen om een goede foto te maken.

Anki vertelt in het boek over compositie en hoe je mensen, eten en interieurs fotografeert. Bovendien geeft ze tips voor fotograferen met je smartphone. Handig! Uiteindelijk komt er toch ook nog een hoofdstuk ‘Techniek’, maar inmiddels ben je al zo gerustgesteld door Anki dat je dit hoofdstuk ook aandurft.

Het boek ziet er verder fantastisch uit. De cover is gemaakt van een lekker stevig karton, het boek staat vol prachtige foto’s en de vormgeving is ook nog eens mooi.

Kortom, dit boek is een dikke aanrader. Voor onder de kerstboom misschien? 🙂

shoot_allihoppa_3

Dit artikel bevat een affiliate link.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties