Nieuws, leuks en andere dingen #7: ontwerpsalon

Nieuws! Leuks! Deze keer van Ontwerpsalon in Utrecht, die plaatsvond eind januari. Ik zag daar veel mooie dingen. En die wil ik graag met jullie delen!

allthingswelike_allihoppa

Ach kijk dit neushoorntje nou! Eigenlijk speelgoed, maar wie wil dit nu niet op een mooie plankje hebben staan? Ikke wel, zo veel lijkt me duidelijk. Hij is trouwens van All Things We Like, dat verder nog houten kettingen, gezeefdrukte tassen en porselein verkoopt. Eigenlijk is alles mooi van All Things We Like. Maar dit neushoorntje is toch wel mijn favoriet.

renskeversluijs_allihoppa

Renske Versluijs maakt mooie telefoonhoesjes, portemonneetjes en sieraden in fijne pastelkleurtjes. Renske maakt de producten in haar atelier. Sinds kort werkt ze ook met keramiek en dat zag er ook al zo mooi uit.

studiodoeke_allihoppa

Studio Doeke maakt niet alleen toffe illustraties, maar ook deze tiny mountains. Je zet er een bloemetje in, of een kaars, of zet ‘m gewoon zo in de kast.

andme_allihoppa

Het meeste kinderspeelgoed heeft de bontste kleuren. En mooie babygyms vind je al helemaal niet makkelijk. Maar wel bij And Me . And Me maakt babyspeelgoed van hout, in mooie kleuren en ook heel leuk voor ouders om naar te kijken.

studiosoetwaer_allihoppa

Soetwaer, met de mooie kussens en tassen, kwam ik ook nog tegen. Die stoffen blijven mooi om naar te kijken. Heb je mijn interview met Nicola al gelezen?

miannedevries_allihoppa

Ach kijk deze pins nou. Zijn die ballonnetjes niet schattig? Deze Lost Balloons zijn van Mianne de Vries. Eigenlijk wil je ze natuurlijk allemaal, zodat je zo’n wolk van ballonnen op je jas hebt.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Nieuws, leuks en andere dingen #7: ontwerpsalon”

  1. Anna says:

    Wat een fijne, fijne, fijne dingetjes. Ik vind het allemaal mooi! Lijkt me een mooi plekje :). Die neushoorn, jaaa!

  2. Suzanne says:

    Oh vooral het babyspeelgoed vind ik onwijs mooi, goede tip!