Nieuws, leuks en andere dingen #6

Yes! Hier is weer een portie nieuws, leuks en andere dingen voor je.

homeland

Hoera! Homeland 4 staat op Netflix. Het begin vond ik wat saai, maar oh oh oh dan gaat het weer helemaal los hoor. Ik ben weer verslaafd. Seizoen 5 schijnt n├│g beter te zijn. Maar daarvoor zullen we bij Netflix wel weer even moeten wachten.

ninasstories
De leuke Nina van Nina’s Stories maakte een mooie weekplanner voor januari en februari. Superhandig als je orde wil scheppen in de chaos en meer gedaan wil krijgen terwijl de tijd doorvliegt.

exploreutrecht

En dan nog een nieuwtje van persoonlijke aard. Op Explore Utrecht vind je nu mijn favoriete plekjes in (duhuh) Utrecht. Handig voor als je een keertje deze kant op komt!

wanten_ingthings

Ingrid van Ing-things haakte superleuke wanten. En dat kun jij nu ook gaan doen, want ze heeft het patroon op haar blog gezet. En volgens Ingrid is het ook nog eens heel makkelijk. Ik denk dat ik ze ook ga maken!

Sufjan_Stevens_-_Carrie_&_Lowell

Een vriendin wees me op deze nieuwe plaat van Sufjan Stevens. Heel fijn, want hij is supermooi! De plaat natuurlijk, don’t get me wrong. Een beetje Elliot Smith, maar vooral fijne luistergitaarmuziek.

widm_2

Ook zo dol op Wie is de Mol? Ik zeker wel! Al ben ik superslecht in bijhouden wie wat gestemd heeft, wie hoeveel geld binnenhaalt en nouja, eigenlijk alles waar het programma om draait. Hoe ik de mol denk te ontmaskeren? Ik let op lichaamshoudingen ­čśë Maar om wel goed bij te houden wie wat doet, heeft Olga van Team Confetti vorig jaar een mollenboekje printable gemaakt. Superhandig! En ook dit jaar weer ontzettend van toepassing. Misschien dat ik nu toch ga snappen wie wat doet en waarom.

 

finderskeepers

Ik kijk er heel erg naar uit om Finders Keepers van Stephen King te gaan lezen. Het boek is het vervolg op Mr Mercedes, dat ik erg spannend en goed vond.  Sowieso ben ik een Stephen King-fan. Het zijn echt van die boeken die je, hoe dik ze ook zijn, zo uit hebt.

In dit artikel staan affiliate links. Ik krijg dan een klein percentage als je het artikel koopt via die link.

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties