wildweather_2

Nieuws, leuks en andere dingen #5

Een nieuw jaar, met nieuwe leuken dingen. Ook deze keer heb ik weer heel wat leuks verzameld. Hier deel ik de leuke dingen die ik tegenkom, diy-nieuws, mooie nieuwe producten en wat al niet meer.

wildweather

Wild Weather

Een weerapp hebben we allemaal wel op onze telefoon staan. Maar deze Wild Weather weerapp van Studio Brun en Work by Mark slaat alles! Want kijk dan hoe mooi de illustraties zijn. De illustraties passen bij het tijdstip en het weer op de locatie waar je bent. Helaas nu alleen nog verkrijgbaar in de appstore, maar dit jaar ook voor Android, dus dan kan ik ‘m ook downloaden voor mijn androidtoestel. Kan niet wachten!

chalo

Chalo Chai Latte

In Antwerpen liet ik me verleiden tot het proeven van een Chai Latte van Chalo. En ik was meteen verkocht. Dus nam ik een pot chai mee naar huis en nu kan ik ’s avonds lekker op de bank genieten van een chai latte. Gemaakt in België en ook vanuit Nederland te bestellen. Oeh en zie ik nu op die website dat je ook cake kan bakken met chai? Dat ga ik een keer proberen!

Stardust_promo_poster

Stardust

Een bizarre, maar toch erg romantische film. Dat is Stardust. Ik zag ‘m al eens op verschillende blogs langskomen. Maar eindelijk keken wij ‘m ook eens. En als je denkt: romantisch, dat is niks voor mijn man; Lucas vond ‘m ook fantastisch. Er zit echt veel humor in. Het verhaal: In het Engelse dorpje Wall gaat een jongeman, Tristian op een tocht om het hart van zijn geliefde Victoria te veroveren. Zijn zoektocht naar een vallende ster leidt hem naar een magische wereld waar hij de heks Larnia en de piraat Kapitein Shakespeare ontmoet. Perfecte film ook voor bij je chai latte 🙂

In dit artikel staan affiliate links. Ik krijg dan een klein percentage als je het artikel koopt via die link.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties