Nieuws, leuks en andere dingen #5

Hier ben ik weer met nieuws, leuks en andere dingen. Ook in het nieuwe jaar is er weer genoeg nieuws en leuks!

wildweather

Wild Weather app

Oei, het weer is niet best (of wel best voor wie van schaatsen door de straten houdt) in het noorden van het land. Maar ook als het weer niet best is, ziet dat er toch heel best uit in de Wild Weather weerapp van Studio Brun. De illustraties zijn met de hand getekend. Voor elk weertype is er één. En de illustraties passen zich aan aan de plek waar je bent. Ik vind ‘m prachtig. Enig nadeel (voor mij): de app is alleen verkrijgbaar voor de iPhone, maar daar komt dit jaar als het goed is verandering in. Ik kan niet wachten!

chalo

Chalo Chai

In Antwerpen liet ik me verleiden tot het kopen van Belgische chai van Chalo. En ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. Lekkere chai lattes op de bank onder een kleedje terwijl ik Fargo kijk, mmm. Er zijn vier soorten. En nu ik voor dit stukje de website bekijk, zie ik opeens dat je blijkbaar ook een cake kan bakken met chai. Nou, ik weet wat me te doen staat!

Stardust_promo_poster

Stardust

Oh die chai kun je ook prima drinken bij de film Stardust. Ik zag ‘m op een paar blogs voorbijkomen, en hij staat op Netflix, dus we waagden het erop. Het is een vrij gekke film, met veel humor en gekke stukjes, maar hij is ook heel romantisch. Over een jongen die een gevallen ster voor zijn liefje gaat halen en uiteindelijk… ja dat vertel ik natuurlijk niet. De moeite waard deze film!

geninnesartblog

 

Desktopkalender Geninne

Ik ben dol op de desktopkalenders van Geninne. Dus ik zet ‘m gauw op mijn desktop en ga dan hard aan de slag!

 

 trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

1 Reactie op “Nieuws, leuks en andere dingen #5”

  1. Inge says:

    Ik heb gelijk de Wild Weather app gecheckt. Nadeel voor mij: hij kost €1,99. Jammer, want hij ziet er prachtig uit!