Nieuws, leuks en andere dingen #4

Klaar voor wat leuk nieuws, leuk leuks en leuke andere dingen?  Ook deze keer heb ik weer heel wat leuks verzameld. Hier deel ik de leuke dingen die ik tegenkom, diy-nieuws, mooie nieuwe producten en wat al niet meer.

home alone marloes de vries

 

Zo, ik ben gewoon met het tofste dat ik vond: dit Home Alone DIY House van Marloes de Vries. Je vouwt zelf je Home Alone huis in elkaar. Inclusief Michael Jordan, kerstboom, Kevin en de rest. Dat is nog eens wat anders dan de gebruikelijke kerststal. Ik vind ‘m supertof!

krantenkapper_strik

De Krantenkapper, altijd in voor hele mooie dingen, maakten een mal voor hele leuke strikjes. Zodat jij dus zelf ook deze leuke strikken kan maken. Perfect om je kerstcadeautjes net wat gezelliger in te pakken.

instagramhusband

Haha, ken je het filmpje Instagram husband al? Ik vind ‘m hilaaarisch. Uiteraard herken ik mezelf er totaal niet in (ahum). Mooiste quote: “Behind every cute girl on Instagram, there’s a guy like me.” Kijken!

Bombgirls

Wil je nog iets kijken? Lekker onder een dekentje op de bank met een kopje thee? Kijk Bomb Girls! Ik ben in recordtijd door 2 seizoenen gevlogen, dus ik moet weer op zoek naar iets nieuws. Bomb Girls gaat over vrouwen die in Canada tijdens de Tweede Wereldoorlog in een wapenfabriek werken. Uiteraard is er veel liefde, mooie jurken in een fantastische retro setting. De serie geeft het tijdsbeeld mooi weer. Heel verslavend! De serie staat op Netflix.

Het-Krijtbordschrift-Chalkboard-Viktor-KBS-600

Viktor van Chalkboard.nl stuurde mij zijn Krijtbordschrift toe. Dit is een schrift waarin je zelf kunt leren hand letteren. Eigenlijk een beetje zoals je vroeger op de basisschool leerde schrijven. Ik vond dat toen altijd al heel leuk en nu nog steeds! In ‘Het Krijtbordschrift’ leer je stapsgewijs mooie krullen, strakke menuletters en stevige hoofdletters schrijven die je overal toe kan passen. Dus als jij ook bent gepakt voor het handletter-virus, check dan het Krijtbordschrift vooral even uit.

Giant_Snowflakes1_Ohhappyday

En dan als laatste nog even een supertoffe diy van Oh Happy Day voor gigantische sneeuwvlokjes voor aan de muur.

In dit artikel staan affiliate links. Ik krijg dan een klein percentage als je het artikel koopt via die link.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties 

 

2 Reacties op “Nieuws, leuks en andere dingen #4”

  1. Frauke says:

    Dat filmpje! Hilarisch 🙂

  2. Annelies Vermeulen says:

    @Frauke: Echt he!