Nieuws, leuks en andere dingen #3

Klaar voor wat leuk nieuws, leuk leuks en leuke andere dingen? Welkom in de  rubriek Nieuws, leuks en andere dingen van Allihoppa. Hier deel ik de leuke dingen die ik tegenkom, diy-nieuws, mooie nieuwe producten en wat al niet meer.

Donna Wilson

Truien van Donna Wilson

Laat ik dit maar eerst toegeven: ik ben een fangirl. Van alles dat Donna Wilson maakt. Van de woonaccessoires, de borden, de mokken, de knuffels, van alles. En nu maakt ze ook nog mooie kleding voor volwassen. Kijk deze trui! Hij is zeker niet goedkoop (ahum understatement), dus de kans is klein dat je mij erin ziet lopen. Maar kijk dan hoe mooi! In dit geval is plaatjes kijken ook al heel leuk.

windwardemade

Gouden spetters plantenhoes

En niet alleen jij hebt het misschien wat fris in huis, ook je plant heeft wellicht last van koude wortels. Dus doe ‘m een plezier en geef ‘m een leuke plant cozy van Windward Made. De cozy is gemaakt van hennep en biologisch katoen en is met de hand beschilderd. Ze zijn dus helemaal ‘one of a kind’.

fargo

Fargo

Ja ik weet dat we een beetje late to the game zijn, maar hoe gaaf is de serie Fargo. We hebben nog maar een paar afleveringen gezien, maar het begint meteen goed. Met vreemde personages en bizarre verhaallijnen. Dikke aanrader (voor als je net als wij een beetje laat bent ;)).

treasuretins

Treasure Tins

Je dierbare bezittingen krijgen meestal niet het mooie plekje dat ze verdienen. Maar in deze treasure tins van Make History kun je ze wel heel mooi opbergen. Ik vind ze prachtig.

purity

Purity van Jonathan Franzen

Purity van Jonathan Franzen ben ik op dit moment aan het lezen. Op dit moment en op al een boel momenten hiervoor, want het is best een dik boek: meer dan 600 pagina’s. Maar die 600 pagina’s zijn tot nu toe de tijd zeker waard. In dit boek worden verschillende verhaallijnen verteld, die op een gegeven moment bij elkaar komen (daar ben ik nog niet). Hoe precies weet ik dus nog niet, maar daar kom ik vanzelf achter want ik lees snel weer verder in dit boek.

In dit artikel staan affiliate links. Ik krijg dan een klein percentage als je het artikel koopt via die link.trefwoorden:
 
 
 
 

Reacties